Koncerti

Humanitarno-memorijalni koncert “Jovanovo sunce” drugu godinu zaredom u Banovini

Foto: City Smart. arhiva
Humanitarno-memorijalni koncert "Jovanovo sunce“ na kome će biti prikupljan novac za jedanaestogodišnjeg dečaka Mihajla Stamenkova iz Pirota, obolelog od Dišenove mišićne distrofije, biće održan u utorak 16. avgusta od 19 sati u dvorištu Univerziteta. Cena ulaznice je humanitrani prilog u visini od 200 dinara.

Događaj će se održati u čast Jovana Veselinovića, mladog niškog muzičara koji je preminuo u februaru 2021. godine, a organizatori su udruženje Štek House i bend Hazel. Na koncertu će pored grupe Hazel nastupiti  i niški bendovi Monah, Ehrmantraut, Prljave sestre, Ćale (Bokal oseća stvarnost), kao i kragujevački sastav Zyrion.

Cena ulaznice je dobrovoljni prilog u vrednosti od 200 dinara, a organizatori pozivaju Nišlije i Nišlijke da dođu na koncert i učine dobro delo u čast mladog muzičara u čije ime se ovaj događaj i organizuje.

“Ulaznica će iznositi minimalno 200 dinara, a svi koji budu želeli mogu da doniraju novac prema svojim mogućnostima u kutiji na ulazu u dvorištu Univerziteta. Sav prikupljeni novac biće uplaćen Banci dobročinstva za lečenje Mihajla Stamenkova, dečaka iz Pirota starog 11 godina, kome je dijagnostifikovana Dišenova mišićna distrofija”, ističu organizatori.

Oni koji nisu u mogućnosti da dođu na svirku, Mihajlu mogu pomoći slanjem SMS poruke 1103 na 3030 kao i uplatom sredstava na dinarski 160-6000001216586-13 ili devizni račun 160-6000001217009-05.

Podsetimo, humanitarno-memorijalni koncert “Jovanovo sunce“ održava se drugu godinu za redom, a prošle godine se novac skupljao za Tašu Vučković iz Žitorađa, obolelu od tumora na mozgu. Tom prilikom sakupljeno je više od 90.000 dinara.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 53 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 49 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 46 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 42 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend