Koncerti Muzika

Karte za Nišville po promotivnim cenama do petka, od subote u prodaji pojedinačne ulaznice

foto: City Smart
Karte za tradicionalni festival posvećen džezu moći će da se kupe po sniženim cenama do petka 16. jula, dok će od subote biti puštene u promet pojedinačne karte. Festival će se održati se od 6. do 15. avgusta na niškoj Tvrđavi, ali i drugim lokacijama u gradu. Glavni festivalski program biće od 12. do 15. avgusta.

Ove godine neće biti preskočen ni jazz festival Nišville, na kome će ljubitelji ovog žanra uživati tokom deset festivalskih dana. U planu je da tokom trajanja festivala bude izvedeno 300 programa na kojima će nastupiti oko 1.000 izvođača.

„Do petka, 16. jula aktuelna je promo cena kompleta ulaznica od 3.000 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru. Od subote, 17. jula komplet ulaznica će koštati 4.000 dinara, a u prodaji će biti i pojedinačne ulaznice po ceni od 1.750 dinara za jedno veče“, saopštavaju organizatori.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na https://www.tickets.rs/program/nisville-komplet-2021-1394?lang=sr

Prodajna mesta: https://www.tickets.rs/partners

Napominju da su sve ulaznice kupljene za Nišville 2020 u mreži Ticket Vision validne su i za ovogodišnji festival.

Inače, sledeće izdanje Nišville jazz festivala će pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i kvalitetan internacionalni program.  U planu je mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2021.

Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

Na glavnim binama Nišvila od 12 do 15. avgusta nastupiće Earth, Wind & Fire feat. Al McKay, Stanley Jordan, Darryl Jones & Stone Riders, Goran Bregović & Nišville Big Band, Igor Butman Band i mnogi drugi. Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala www.nisville.com.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Eurythmics
Za 2 minuta

There Must Be An Angel (Playing With My Heart)

Eurythmics
Duran Duran
Za 7 minuta

Do You Believe in Shame

Duran Duran
Red Hot Chili Peppers
Za 11 minut

The Drummer

Red Hot Chili Peppers
Lathums
Za 15 minuta

Say My Name

Lathums
Caroline Jones
Za 18 minuta

Big Love

Caroline Jones

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend