Koncerti

Mladi organizuju koncert u Sićevu i doniraju novac za LFN

Foto: Pixabay
U okviru omladinske razmene koja okuplja više od 50 mladih iz Evrope, biće organizovan koncert benda "Kolege” u sredu, 18. maja od 17 sati na letnjoj učionici u Parku prirode u Sićevu. Na inicijativu organizatora, mladih i aktivnih Nišlija, umesto plaćanja karata za koncert svi gosti mogu da doniraju novac koji će ići u fond Lokalne fondacije Niš.

Koncert je deo programa razmene mladih ,”Bully free starts with me” koja se održava u Nišu od 14. do 22. maja, na kojoj učestvuje 56 mladih iz Letonije, Poljske, Velike Britanije, Bugarske, Severne Makedonije, Turske i Srbije. Program je finansiran sredstvima Evropske unije kroz Erazmus+ program.

“Pozivamo sve zainteresovane ljude da dođu, uživaju u kvalitetnoj muzici u prirodi i svojim prisustvom ujedno doprinesu i radu LFN. Sav dobrovoljni prihod ići će u budžet Lokalne fondacije Niš, odakle se podržavaju najbolje lokalne inicijative u Nišu”, piše u pozivu.

Događaj organizuju Alijansa omladinskih radnika i Udruženje mladih “Next generation” iz Skoplja, u saradnji sa Lokalnom fondacijom Niš, Javnim preduzećem “Srbijašume” i Turističkom organizacijom Grada Niša.

Podsećamo, konkurs LFN, na kojem je dostupno ukupno 18.000 evra za realizaciju kreativnih ideja formalnih i neformalnih grupa građana otvoren je do kraja meseca.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 29 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 26 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 23 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 18 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend