Koncerti

Opština Medijana izdvojila 2,5 miliona dinara za “Kulturno leto”

Foto: GO Medijana
Tradicionalna manifestacija "Medijanino kulturno leto 2021." održaće se od 10. do 12. avgusta u Svetosavskom parku. Nastupiće Nemanja Nikolić, Neverne bebe i Amadeus bend. Koncerti počinju u 21h.

Manifestacija traje tri dana, a publika će imati priliku da uživa u trodnevnom muzičkom programu. Kulturno leto u Medijani počinje 10. avgusta, a otvoriće ga Nemanja Nikolić.

“Trodnevni muzički program otvoriće nastup Nemanje Nikolića, koji će pesmama Tome Zdravkovića dočarati atmosferu meraka” saopštili su organizatori.

Kako se dalje navodi u saopštenju drugog dana manifestacije nastupa bend Neverne bebe, dok će poslednje večeri kulturnog leta nastupiti Amadeus bend.

Bina će biti postavljena u parku Svetog Save, a koncerti počinju u 21h. Predviđeno trajanje koncerata je 1 i 45 minuta odnosno do 22:45h, navodi se saopštenju.

Pored muzičkih nastupa kulturno leto biće upotpunjeno trodnevnim  radionicama namenjenih najmlađima. Mališani će tokom tokom trajanja manifestacije imati prilike da se oprobaju u slikanju, ali i da nauče više o starim zanatima.

Za kraj programa predviđen je vatromet.

Medijanino kulturno leto organizuje se od 2006. godine u parku Svetog Save uz kulturno-umetnički program.

Iako prvobitno nije bilo u planu da se održi ove godine, kako je objašnjeno, zbog poboljšanja epidemiološke situacije i nakon rebalansa budžeta odlučeno je da se Kulturno leto ipak održi.

Za potrebe organizacije ovog događaja Gradska opština Medijana izdvojila je 2,5 miliona dinara.

Podsetimo  prošlogodišnja manifestacija “Medijanino kulturno leto 2020“ nije održana zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane virusom kovida – 19.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 57 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 54 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 50 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 46 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend