Koncerti

Otkazan koncert grupe „Kerber“ zbog bolesti jednog člana benda

Kerberi pozvali nišku publiku, foto: M.J.
Koncert legendarne niške rok grupe "Kerber" koji je trebalo da bude održan u četvrtak 23. septembra otkazan je, jer je jedan od članova pozitivan na koronavirus.

Članovi benda obavestili su svoje fanove da će koncert biti otkazan, ali da ulaznice za koncert mogu da refundiraju jer za neki budući neće važiti.

,,Usled pozitivnog nalaza na Kovid jednog od članova grupe Kerber prinuđeni smo da zakazani koncert 23.9 otkažemo. Jubilarni koncert povodom obeležavanja 40 godina rada grupe biće zakazan u novom terminu i publika će biti blagovremeno obaveštena“, navode u saopštenju.

Nadaju se da će do kraja godine održati dugo očekivani jubilarni koncert.

„Pored velikog interesovanja i ozbiljnih priprema za koncert prinuđeni smo da koncert otkažemo. Nadamo se da će se brzo oporaviti i da ćemo biti u mogućnosti da koncert ponovo zakažemo do kraja godine, ali o svemu tome ćemo vas blagovremeno obavestiti. Ulaznice neće važiti za novi datum pa apelujemo na publiku da kupljene ulaznice vrate“, poručuju.

Svim kupcima koji su online kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih četrnaest dana, dok oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima Ticket visona a to su OMWpumpe, knjižare Indigo, Lagun i druga novac može da bude vraćen ukoliko pošalju mejl na callcenter@tickets.rs sa fotografijom kupljenih ulaznica, sa imenom i prezimenom i tekućim računom, brojem telefona, pa će nakon obrade zahteve Ticket vision d.o.o. izvršiti povraćaj novca.

Kupci koji su ulaznice kupili na prodajnom punktu u Obrenovićevoj mogu vratiti ulaznice na istom mestu svakim radnim danom od 16h do 18h ili putem telefona 062321204.

Proces refundacije karata biće započet od ponedeljka, 27. septembra.

,,Unapred vam se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju oko refundacije karata. Na prodajnom puntku povracaj novca će početi od sutra 23.septembra“, poručili su članovi benda.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Jessie Ware
Za 2 minuta

Begin Again

Jessie Ware
Traffic Jam
Za 6 minuta

A Castle in the Sand

Traffic Jam
Maggie Rogers
Za 10 minuta

Want Want

Maggie Rogers
Maroon 5
Za 13 minuta

Sugar

Maroon 5
Ten Sharp
Za 17 minuta

You

Ten Sharp

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend