Koncerti

Počinje Nisomnia, nastupaju „Piloti“ i „Električni orgazam“

Muzički festival “Nisomnia 2021”, biće održan 24. i 25. juna na platou niške Tvrđave, dok će 26. juna po tradici biti održan "Čupin memorijal". Koncerti počinju u 21h, a broj karata je ograničen na 500. Za ulaz na koncert nije potreban negativan PCR test ni dokaz o vakcinaciji.

„Kada smo birali bendove koji će gostovati u Nišu, vodili smo računa o tome da budu zastupljeni neki  klasici ovdašnjeg roka, dobro poznati široj publici, ali isto tako i bendovi koji su donekle afirmisani, a koji će tek graditi karijeru, „kazao  je Srđan Savić.  Dodaje da su organizatori vodili računa o tome da sve generacije mogu da uživaju u dobroj muzici.

Prve festivalske večeri nastupiće “Nemi pesnik”, “Piloti”, Đorđe Miljenović (Skaj Vikler), dok druge večeri za Nišlije sviraju “Istok iza”, “Električni orgazam” i “E-Play”.  Koncerti počinju u 21h i traju do 1h iza ponoći. Broj karata je ograničen i mogu se kupiti po ceni od 500 dinara u prostorijama Turističke organizacije Niš u Obrenovićevoj ulici.

Savić ističe da će na festivalu biti ispoštovane sve epidemiološke.  Napominje da za ulaz na koncert nije potreban negativan PCR test ili dokaz o vakcinaciji, ali je važno pridržvati se svih propisanih mera.

Uz Nisomniu će po tradiji biti organizovan i „16. Čupin memorija“ u čast Zorana Radosavljevića Čupe nekadašnjeg direktora Niškog kulturnog centra i basistu „Galije“ koji je preminuo 2004. godine. Niški kulturni centar već godinama  organizuje ovaj Memorijal u saradnji sa niškim udruženjem građana “Balkanrok”.

„U subotu nastupaju četiri niška benda Paradox, Opposite Way, Flag Crew i Raindogs Chapter III. Na programu će biti zastuljene njihove autorke pesme, ali i obrade nekih hitova. Po tradiciji tačno u ponoć ćemo svi zajedno otpevati Knoocki’n on Haven’s Door“, kazao je Dejan Dinić ispred Balkan roka.

Ističe da je ulaz bespatan, ali je broj mesta ograničen zbog toga je važno da posetiocu dođu na vreme jer na koncertu može biti prisutno do 500 ljudi.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Tunel
Za 0 minuta

Volim Sax

Tunel
Galija
Za 6 minuta

Burna Pijana Noc

Galija
Peter Gabriel
Za 11 minut

Sledge Hammer

Peter Gabriel
Paul Mccartney
Za 15 minuta

Live And Let Die

Paul Mccartney
Kovacs
Za 18 minuta

Love Parasite

Kovacs

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend