Književnost

Promocija horor romana mladog autora Alekse Kostadinovića sutra u Nišu

Foto: City Smart arhiva
Ljubitelje strašnih priča obradovaće vest da se u četvrtak 25. novembra u Oficirskom domu održava promocija horor romana " Hotel Ledeni vrh", mladog autora Alekse Kostadinovića. Promocija počinje u 18h.

Nakon što njegov sin tragično strada u saobraćajnoj nesreći, bivši policijski inspektor Marko dobija neočekivanu ponudu za posao u hotelu ”Ledeni vrh,” u kome će se navodno susresti sa preminulim sinom. Odlaskom u hotel, Marko otkriva sve mračne tajne hotela, kao i celog grada “Vukograda” – navodi se u opisu knjige.

O romanu će, pored autora, govoriti i prof. dr Goran Maksimović, doc. dr Mirjana Bojanić Ćirković sa Filozofskog fakullteta u Nišu, novinarka Jelena Jocić i Sanja Stevanović, lektorka elektronskog časopisa “Bez limita” Filozofskog fakulteta.

Prvo poglavlje romana premijerno je objavljeno u elektronskom časopisu “Bez limita”, a svi zainteresovani će nešto više o romanu moći da čuju na dan promocije. Autor će po završteku promocije potpisivati knjige.

Književna turneja romana započela je u Vučju, a u planu je da se promocija održi i u drugim mestima na jugu Srbije, dok je u saradnji sa autorom, organizovan i konkurs za kratku horor priču povodom Noći veštica.

Promociju organizuje Kancelarija za mlade Grada Niša, a ulaz je slobodan.

Ljubitelji misterije i horora koji ne mogu da dočekaju promociju mogu saznati šta ih očekuje sutra, u podcastu City Smart radija.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 29 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 26 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 22 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 18 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend