Književnost

Promocija horor romana mladog autora Alekse Kostadinovića sutra u Nišu

Ljubitelje strašnih priča obradovaće vest da se u četvrtak 25. novembra u Oficirskom domu održava promocija horor romana " Hotel Ledeni vrh", mladog autora Alekse Kostadinovića. Promocija počinje u 18h.

Nakon što njegov sin tragično strada u saobraćajnoj nesreći, bivši policijski inspektor Marko dobija neočekivanu ponudu za posao u hotelu ”Ledeni vrh,” u kome će se navodno susresti sa preminulim sinom. Odlaskom u hotel, Marko otkriva sve mračne tajne hotela, kao i celog grada “Vukograda” – navodi se u opisu knjige.

O romanu će, pored autora, govoriti i prof. dr Goran Maksimović, doc. dr Mirjana Bojanić Ćirković sa Filozofskog fakullteta u Nišu, novinarka Jelena Jocić i Sanja Stevanović, lektorka elektronskog časopisa “Bez limita” Filozofskog fakulteta.

Prvo poglavlje romana premijerno je objavljeno u elektronskom časopisu “Bez limita”, a svi zainteresovani će nešto više o romanu moći da čuju na dan promocije. Autor će po završteku promocije potpisivati knjige.

Književna turneja romana započela je u Vučju, a u planu je da se promocija održi i u drugim mestima na jugu Srbije, dok je u saradnji sa autorom, organizovan i konkurs za kratku horor priču povodom Noći veštica.

Promociju organizuje Kancelarija za mlade Grada Niša, a ulaz je slobodan.

Ljubitelji misterije i horora koji ne mogu da dočekaju promociju mogu saznati šta ih očekuje sutra, u podcastu City Smart radija.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Marillion
Za 2 minuta

Kayleigh

Marillion
Eros Ramazzotti
Za 5 minuta

Cose Della Vita - Can't Stop Thinking of You (Duetto Con Tina Turner)

Eros Ramazzotti
Staple Singers
Za 10 minuta

I'll Take You There (Casino)

Staple Singers
Michael Mcdonald
Za 14 minuta

Reach Out, I'll Be Re

Michael Mcdonald
Angie Stone
Za 17 minuta

Life Story

Angie Stone

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend