Književnost

Promocija romana “Tabloid – insajderska priča”, novinara i pisca Aleksandra Bećića u City Smart klubu

Promocija romana "Tabloid" novinara i publiciste Aleksandra Bećića biće održana u utorak 7. juna od 18 sati u Medijskom skloništu, u dvorištu City Smart kluba (Milentijeva 12a). Ulaz je slobodan.

Roman “Tabloid Aleksandra” Bećića objavljen je u maju prošle godine i zavredeo je pažnju publike iako je zbog korone imao svega tri promocije.

“Čak se i novi talas korone urotio protiv promocije ovog dinamičnog dela baziranog na istinitim događajima. Roman “Tabloid” doživeo je samo tri promocije i onda postao zarobljenik pravila koja su nam nametali članovi Kriznog štaba za borbu protiv Kovida. Ipak, to nije poremetilo potražnju za ovim delom”, navodi se u opisu događaja.

Četvrti Bećićev roman, u izdanju beogradske izdavačke kuće Liberland našao je put do čitalaca pre svega zbog direktnog pristupa temi koja pogađa svakoga u našoj zemlji.

“Tabloid” uistinu jeste, kako se navodi na koricama romana, insajderska priča, jer je Bećić dugo godina radio u tabloidima na uredničkim pozicijama. Ipak, to mu kako kaže ne smeta da na promocijama, kao pravi “svedok saradnik” odgovara na pitanja iz publike, koja ponekad mogu biti i neprijatna.

Pored romana “Tabloid” biće promovisana i poslednja zbirka poezije istog autora a posle promocije, publika će moći da porazgovara sa autorom o razlikama između tabloidnog i kvalitetnog novinarstva.

Ulaz na promociju je slobodan.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 12 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 8 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 5 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za -0 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend