Književnost

Razmena knjiga u sredu u Niškom kulturom centru

Foto: arhiva
Tradicionalna razmena knjiga, ali i čitalačkih iskustava održa će u sredu 20. aprila na terasi Niškog kulturnog centra u periodu od 12 do 15 sati.

Pod vedrim nebom razmenjivaće se knjige, ali i čitalačka iskustva, a ulaznica je kao i do sada pročitana knjiga. “Za učešće u razmeni dovoljno je doneti jednu ili više starih knjiga koje ćete zameniti nekim od ponuđenih naslova”, navode u pozivu iz Niškog kulturnog centra

Orgnizatori događaja pozivaju sve ljubitelje pisane reči, ljude od pera, kako književnike, tako i novinare, đake, studente, profesore i sve one kojima je knjiga najbolji prijatelj da posete manifestaciju i tokom razmene pronađu neki novi naslov.

Ovo je prilika da se ljubitelji knjige sretnu, upoznaju, razmene iskustva i uz čašicu razgovora i toplu preporuku zamene knjige i upoznaju se sa stvaralaštvom nekog novog autora, koji im možda postane i omiljeni.

Iz Niškog kulturnog centra napominju da će se u slučaju kiše manifestacija održati u Maloj sali Niškog kulturnog centra.

Podsetimo, “Svetosavski antikvarijat” tradicionalno se održava u januaru mesecu, ali je ove godine odložen za proleće zbog nepovoljne epidemijske situcije kako u gradu, tako i u zemlji. Manifestaciju ogranizuje Niški kulturni centar duže od petnaest godina.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 11 minut

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 8 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 4 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za -0 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend