Pozorište

„Dobro jutro, laku noć“ i „Mala princeza“ ove nedelje u Pozorištu lutaka

Fotografije: Arhiva Pozorišta lutaka.
Na ovonedeljnom repertoaru Pozorišta lutaka su dve predstave: „Dobro jutro, laku noć“ koja je na programu večeras od 18 sati i „Mala princeza“ u nedelju od 11:30.

Predstava „Dobro jutro, laku noć“  sačinjena je od bajki „Nosorog i njegova dobra vila“ i „Mister Krokodil“ engleskog glumca i pripovedača Donalda Biseta. Jedna je za buđenje, druga za uspavljivanje.Kako se navodo u opisu predstave one ističu etičke vrednosti važne za odrastanje – prijateljstvo, ljubav i pravičnost.

Predstavu je režirao Todor Valov, a uloge tumače Stanislava Joković, Srđan Miljković i Jelena Đorđević.

Na sceni Pozorišta lutaka ove sedmice će biti izvedena još jedna predstava „Mala prizceza“ koja je na programu u nedelju 4. decembra od 11:30 sati.

„Komad govori o uobraženoj princezi koja divno peva, njenim proscima, mlinarevom sinu, jednom magarcu, datim obećanjima i onome što ona sobom nose. Temelji se na glumačkoj i animatorskoj veštini. Odlikuje se živom i dopadljivom muzikom kao i dinamičnom i lepršavom igrom“m navodi se u opisu.

Režiju potpisuje Aleksandar Kanjevac, a uloge tumače Marija Cvetković, Stanislava Joković, Davorin Dinić i Srđan Miljković.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

En Vogue
Za 2 minuta

Don't Let Go (Love)

En Vogue
Kane Brown
Za 7 minuta

What Ifs

Kane Brown
Suede
Za 10 minuta

So Young

Suede
Zombies
Za 14 minuta

Time of the Season

Zombies
Travis Tritt
Za 16 minuta

Burning Love

Travis Tritt

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend