Marketing

Slušaoci City SMART radija su Nišlije starosne strukture 18 do 45 godina (čak 81%), a među njima dobar deo čine porodični i poslovni ljudi, koji predstavljaju okosnicu potrošačkog društva. Dnevno je oko 20.000 slušalaca uz City SMART radio, a preko 40.000 ljudi prati našu Facebook stranicu.

Format radija je informativno-zabavni radio za odrasle. Muzika je brižljivo prilagođena ovoj ciljnoj grupi. Ključna orijentacija je na kulturi, sportu, zdravlju, društvu i lifestyle-u.

Portfolio naših klijenta čine gotovo svi shopping centri, dileri automobila, banke, poliklinike, apoteke, sportski i modni brendovi, saloni nameštaja, lanci tehničke robe i turističke agencije. Ukoliko želite ponudu za reklamiranje, možete nas kontaktirati na marketing@citysmart.media.

City SMART radio je 12 godina bio oficijalni radio Filmskih susreta u Nišu. U tom periodu imali smo svoj studio na Letnjoj pozornicu u Tvrđavi, gde smo ugostili gotovo  sve glumce koji su došli da se tokom festivala poklone niškoj publici.

Trenutno na radiju

Madonna
Za 1 minut

Secret - Original Version

Madonna
Eagle Eye Cherry
Za 5 minuta

Streets of You

Eagle Eye Cherry
Hooverphonic
Za 8 minuta

The Wrong Place

Hooverphonic
Pink
Za 11 minut

Family Portrait (Live)

Pink
Empire of the Sun
Za 16 minuta

Way to Go

Empire of the Sun

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend