Marketing

Slušaoci City SMART radija su Nišlije starosne strukture 18 do 45 godina (čak 81%), a među njima dobar deo čine porodični i poslovni ljudi, koji predstavljaju okosnicu potrošačkog društva. Dnevno je oko 20.000 slušalaca uz City SMART radio, a preko 40.000 ljudi prati našu Facebook stranicu.

Format radija je informativno-zabavni radio za odrasle. Muzika je brižljivo prilagođena ovoj ciljnoj grupi. Ključna orijentacija je na kulturi, sportu, zdravlju, društvu i lifestyle-u.

Portfolio naših klijenta čine gotovo svi shopping centri, dileri automobila, banke, poliklinike, apoteke, sportski i modni brendovi, saloni nameštaja, lanci tehničke robe i turističke agencije. Ukoliko želite ponudu za reklamiranje, možete nas kontaktirati na marketing@citysmart.media.

City SMART radio je 12 godina bio oficijalni radio Filmskih susreta u Nišu. U tom periodu imali smo svoj studio na Letnjoj pozornicu u Tvrđavi, gde smo ugostili gotovo  sve glumce koji su došli da se tokom festivala poklone niškoj publici.

Trenutno na radiju

James Morrison
Za 2 minuta

Who's Gonna Love Me Now

James Morrison
Santana, Chris Stapleton
Za 6 minuta

Joy

Santana, Chris Stapleton
Luke Bryan
Za 9 minuta

Light it Up

Luke Bryan
Beth Hart & Joe Bonamassa
Za 12 minuta

Why Don't You Do Right (Lil Green)

Beth Hart & Joe Bonamassa
Michael Bolton
Za 17 minuta

When A Man Loves A Woman

Michael Bolton

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend