Marketing

Slušaoci City SMART radija su Nišlije starosne strukture 18 do 45 godina (čak 81%), a među njima dobar deo čine porodični i poslovni ljudi, koji predstavljaju okosnicu potrošačkog društva. Dnevno je oko 20.000 slušalaca uz City SMART radio, a preko 40.000 ljudi prati našu Facebook stranicu.

Format radija je informativno-zabavni radio za odrasle. Muzika je brižljivo prilagođena ovoj ciljnoj grupi. Ključna orijentacija je na kulturi, sportu, zdravlju, društvu i lifestyle-u.

Portfolio naših klijenta čine gotovo svi shopping centri, dileri automobila, banke, poliklinike, apoteke, sportski i modni brendovi, saloni nameštaja, lanci tehničke robe i turističke agencije. Ukoliko želite ponudu za reklamiranje, možete nas kontaktirati na marketing@citysmart.media.

City SMART radio je 12 godina bio oficijalni radio Filmskih susreta u Nišu. U tom periodu imali smo svoj studio na Letnjoj pozornicu u Tvrđavi, gde smo ugostili gotovo  sve glumce koji su došli da se tokom festivala poklone niškoj publici.

Trenutno na radiju

Negative
Za 1 minut

Uspavanka

Negative
Robert Plant
Za 5 minuta

Sea of Love

Robert Plant
Demis Roussos
Za 8 minuta

From Souvenirs to Souvenirs

Demis Roussos
Simple Minds
Za 10 minuta

Human Traffic

Simple Minds
Shy Fx & Liam Bailey
Za 15 minuta

Come Around Slowly

Shy Fx & Liam Bailey

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ