Marketing

Slušaoci City SMART radija su Nišlije starosne strukture 18 do 45 godina (čak 81%), a među njima dobar deo čine porodični i poslovni ljudi, koji predstavljaju okosnicu potrošačkog društva. Dnevno je oko 20.000 slušalaca uz City SMART radio, a preko 40.000 ljudi prati našu Facebook stranicu.

Format radija je informativno-zabavni radio za odrasle. Muzika je brižljivo prilagođena ovoj ciljnoj grupi. Ključna orijentacija je na kulturi, sportu, zdravlju, društvu i lifestyle-u.

Portfolio naših klijenta čine gotovo svi shopping centri, dileri automobila, banke, poliklinike, apoteke, sportski i modni brendovi, saloni nameštaja, lanci tehničke robe i turističke agencije. Ukoliko želite ponudu za reklamiranje, možete nas kontaktirati na marketing@citysmart.media.

City SMART radio je 12 godina bio oficijalni radio Filmskih susreta u Nišu. U tom periodu imali smo svoj studio na Letnjoj pozornicu u Tvrđavi, gde smo ugostili gotovo  sve glumce koji su došli da se tokom festivala poklone niškoj publici.

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 20 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 17 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 13 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 9 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend