Некатегоризовано

Cvetna pijaca se premešta na Bulevarsku

Pijace u Nišu
U planu je premeštanje Cvetne pijace i njeno izmeštanje na Bulevarsku pijacu. To je najavila gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski uz navode da će pijaca "Krive livade" na Bulevaru biti rekonstruisana.

„Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski upoznala je direktora Javnog preduzeća za skloništa Nebojšu Stojanovića sa planom JKP „Tržnica“ Niš da rekonstruiše pijacu na Bulevaru Nemanjića u čijem prizemlju se nalazi jedno od skloništa u Nišu. JP za skloništa je saglasno da se pijaca na Bulevaru Nemanjića rekonstruiše“, naveli su na gradskom sajtu. U tom slučaju, Cvetna pijaca bila bi preseljena na obnovljenu bulevarsku pijacu. Sotirovski je sa Stojanovićem razgovarala i o korišćenju skloništa u gradu.

Inače, nedavno je kod Bulevarske pijace napravljen parking. Gradske vlasti su tada najavile da će to rešiti problem vanpijačne prodaje, kao i zaustavljanje u trećoj zaustavnoj traci. Pre nekog vremena najavljeno je i izmeštanje Kvantaške pijace na Palilulu. Kada će sve ovo biti rešeno, gradonačelnica nije precizirala.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Tunel
Za 2 minuta

Volim Sax

Tunel
Galija
Za 9 minuta

Burna Pijana Noc

Galija
Peter Gabriel
Za 13 minuta

Sledge Hammer

Peter Gabriel
Paul Mccartney
Za 18 minuta

Live And Let Die

Paul Mccartney
Kovacs
Za 21 minut

Love Parasite

Kovacs

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend