Некатегоризовано

Dan zaljubljenih

Nekom je to Dan zaljubljeniha nekome praznik voćara i vinogradara. I jedni i drugi će moći da pronađu nešto za sebe.

U ponedeljak će od 13:00 kod sata u parku Sv. Sava, učenici OŠ „Vožd Karađorđe“ deliti prolaznicima poruke ljubavi i liciderska srca.

Klub ljubitelja umetnosti i vina „Vino&Grad“ organizuje po prvi put u Nišu „Speed dating“. Ovo je uzbudljiv, brz i interesantan način da se upoznaju slobodni i atraktivni ljudi koji traže prijateljstvo i  ljubav. „Speed dating“ događaj dovodi sve te ljude na jedno mesto, gde se upoznaju, druže i pronalaze nekog ko im se dopada. Rezultat je veče ispunjeno dobrom muzikom i pićem, gde oni koji se ne poznaju mogu postati prijatelji ili nešto više.

Na večeri poezije i muzike, “Vinoljub”, u holu Gradske kuće, u ponedeljak 14. februara od 19:00, moći da se uživa u novim delima umetnika i pisaca, muzičara i fotografa. Program za prisutne će upriličiti brojni pesnici i muzičari, a organizatori pripremaju i male ljubavne poklone. Ulaz je slobodan.Tematsko veče “Vinoljub” organizovano je u saradnji SKC-a i Književnog kluba “Tekstura” sa Narodnom Bibliotekom “Stevan Sremac”.

Na dan svetog Trifuna, 14. februara, je dan voćari i vinogradari. GO Pantelej će ovaj dan obeležiti na tradicionalan način. U skladu sa običajima predsednik GO Pantelej, Slaviša Dinić, će sa lokalnim parohom, zvanicama i meštanima sela Pesjača, koje je ovogodišnji domaćin slave, obaviti simboličan obred orezivanja vinograda u gazdinstvu kolačara Milice Stojković.

U nastavku dana, u saradnji sa Upravom za poljoprivredu i razvoj sela na području grada Niša i Udruženja voćara, vinogradara i podrumara „Čegar“, u Sali restorana „Svrljižanka“ biće organizovana manifestacija i prezentacija voćarsko- vinogradarske proizvode.

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 17 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 13 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 10 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 6 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend