Некатегоризовано

Gradska koalicija stabilna

"Gradska koalicija nije uzdrmana", poručili su predstavnici DS, SPS i G17 plus. Na koalicionom sastanku ocenjeno je da iako su najavljene personalne promene u Vladi, u gradskoj vlasti toga neće biti.

Predsednici gradskih odbora DS, SPS i G17 plus su saglasni u oceni da vladajućoj koaliciji u Nišu predstoji veliki posao oko dovođenja investitora i završetka svih započetih projekata, među kojima je izgradnja puteva i fabrika.

Predsednik gradskog odbora SPS-a, Mile Ilić, kaže da je na sastanku utvrđeno da neće biti personalnih promena u javnim preduzećima. On kaže da je potrebno da se ove godine posveti posebna pažnja daljem razvoju grada i završetku svih započetih objekata; novim merama socijalne politike jer je Niš veoma socijalno ugrožen grad, kao i merama koje će doprineti uspešnom funkcionisanju javnih preduzeća i ustanova u gradu.

Predstavnici gradskih odbora se slažu u tome da je ostvaren značajan napredak u izgradnji grada, i otvaranju novih radnih mesta. Predsednik gradskog odbora G 17 plus-a, Bane Ivanović kaže da taj napredak mogu da poremete izbori. Republički izbori najavljeni su za jesen, a lokalni bi trebalo da se održe do kraja marta naredne godine.

Mile Ilić ne očekuje nikakve potrese ili probleme koji mogu da ugroze nišku gradsku vlast, nezavisno od toga šta će se dešavati na republičkom nivou.

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 18 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 21 minut

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 25 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 29 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 33 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend