Некатегоризовано

Humanitarni košarkaški turnir za niške bebe!

Porodilište niškog kliničkog centra snabdeće se novom opremom i materijalom, zahvaljujući prihodu od prodatih karata, na košarkaškom turniru Kupina kup, 20. i 21. septembra, u okviru akcije „Bitka za bebe“.

Ova regionalna sportska manifestacija, ovog puta okuplja četiri tima iz Srbije i regiona. Na turniru učestvuju: košarkaški klub  „Radnički“ iz Kragujevca (član Jadranske lige), košarkaški klub M.Z.T. iz Skoplja (novi član Jadranske lige i osvajač kupa i prvak Makedonije), košarkaški klub  “Levski“ iz Sofije“ (prvak Balkanske lige) i košarkaški klub “Konstantin” iz Niša (novi član Prve lige.)

Tokom dva dana kupa, posetioci će biti u prilici da odgledaju četiri košarkaška meča i zabavni program, kao i takmičenja u šutiranju trojki i zakucavanju, a na samoj manifestaciji očekuje se i sportski gost iznenađenja.

PROGRAM TURNIRA

 Četvrtak:

–  18:00h Levski Sofija – Radnički Kragujevac

Pauza između utakmica – takmičenje u šutiranju trojki

–  20:30h Konstantin Niš – MZT Skoplje

Petak:

–  18:00h Utakmica za 3. mesto

Pauza između utakmica – takmičenje u zakucavanju

–  20:30h Finale

Svaka kupljena karta predstavlja i nagradni kupon za izvlačenje jedne od mnogobrojnih nagrada, koje će Kupina grupa darovati u saradnji sa svojim najvernijim partnerima. Prihod od prodatih karata namenjen je za nabavku opreme i materijala za porodilište niškog kliničkog centra u okviru akcije” Bitka za bebe”

Cena kompleta karata je 800 dinara za tribine i 1.000 dinara za parter. Uz Kupina karticu ostvaruje se popust na cene karata tako da karta za tribine košta 500 dinara, a karte za parter 700 dinara. Uz svaku kupljenu kartu po punoj ceni, ljubitelji košarke dobiće na poklon Kupina karticu,  tako da posle prve, za svaku sledeću kupljenu kartu, mogu ostvariti popust.

Karte se mogu kupiti svakog dana u bioskopu Kupina i na štandovima Kupina grupe, na tri lokacije u gradu: štand ispred PC Kalča, štand koji će biti postavljen na ulasku u Tvrđavu i u parku Svetog Save ( kod Sata).

Kupina grupa je niška kompanija, koju za dve godine poslovanja sa Kupina karticom, prati već preko 10 000 građana i oko 130 kompanija i preduzeća. Od projekta za poboljšanje potrošačkih usluga i umrežavanje klijenata i potrošača, Kupina grupa prerasla je u kompaniju koja raste, a kroz svoj rad, svim potrošačima, nudi blagovremene informacije o popustima i povoljnijim uslugama svojih klijenata i konkretne popuste pri kupovini najšireg asortimana roba i usluga koje se mogu koristiti odmah na licu mesta.

Međunarodni humanitarni košarkaški turnir, Kupina kup 2012, je prva humanitarna i društveno odgovorna akcija kompanije Kupina grupa,  posvećena akciji „Bitka za bebe“. Sa idejom da kompanije mogu i treba da imaju aktivan udeo u poboljšanju uslova života u svojoj zajednici, Kupina grupa, pre svega kroz svoju Kupina karticu ali i velika, humanitarna dešavanja ovog tipa, nastoji da da svoj doprinos.

Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu www.kupina.rs

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Za 19 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Za 22 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 25 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 30 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 34 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend