Некатегоризовано

Miloš Čičić prvi doplivao do Časnog krsta

Do časnog krsta prvi je stigao 26-otogodišnji Miloš Čičić. Bogojavljensko plivanje održano je na otvorenim bazenima Sportskog centra „Čair“, bez prisustva publike.

Bilo je veoma hladno, ali prelepo i posebno kao i svaku put do sada kaže ovogodišnji Bogojavljenski vitez Miloš Čavčić, inače pripadnik interventne jedinice niške policije.

„Za časni krst plivam četvrti put za redom.  Ovo je drugi put da sam prvi stigao do cilja. Prvi put sam časni krst osvojio 2016. godine. Ovu pobedu posvećujem porodici“, kazao je pobednik Bogojavljenskog plivanja, Miloš Čičić, pripadnik MUP-a Srbije.

Za časni krst plivalo je 16-oro plivača. Troje plivača nije ušlo u bazen jer nisu ispunili psiho-fizičke uslove, na pregledu koji je obavljen neposredno pre samog ulaska u bazen. Za takmičenje se prijavilo 23. takmičara, ali su potvrdu o opštoj psihofizičjoj spremnosti dobili njih 19.

Pobednik Bojovaljenskog plivanja osvojio je novčanu nagradu u vrednosti od 30.000,00 dinara, lovorov venac, zlatni lanac i privezak. Ostali takmičari dobili su zlatni lanac i krst.

Događaj se održao 15 put pod pokroviteljstvom GO Medijana. Bogojavljensko plivanje se organizuje u saradnji sa Niškom eparhijom I Sportskim centrom „Čair”.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 21 minut

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 18 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 14 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 10 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend