Некатегоризовано

Obustava saobraćaja i izmena trasa zbog Filmskih susreta

Zbog svečanog otvaranja festivala „Filmski susreti 2012“, u subotu, 25. avgusta , od 20 h do 21:30 h u pojedinim ulicama biće obustavljen saobraćaj, a linije gradskog prevoza će u tom periodu biti izmenjene.

Saobraćaj će biti obustavljen u ulici 7. juli, na deonici od raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta, u Jadranskoj ulici na deonici od skretanja na parking mesto preko puta teniskih terena do ulaza u Tvrđavu i u ulici Kej Mike Paligorića na deonici od Univerzitetskog trga do ulaza u Tvrđavu.

Zbog obustave saobraćaja u navedenim ulicama doći će i do izmene linija javnog gradskog prevoza. Linije 14, 14а, 15, 16, 17 i 17l u smeru ka autobuskoj stanici biće preusmerene preko Mosta Mladosti ulicama Kralja Stefana Prvovenčanog, Vožda Karađorđa, Generala Milojka Lešjanina, Kneginje Ljubice, Bulevar 12. Februar.

Detaljnije se možete informisati na sajtu Direkcije www.jgpnis.rs ili putem telefona Informativnog centra na brojeve : 018/505-656 i 018/505-665, 066/80-60-045, kao i putem maila info@jgpnis.rs i callcentar@jgpnis.rs.

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Nicim Izazvan
Za 3 minuta

Tuzne Devojke

Nicim Izazvan
Darkwood Dub feat. Bisera Veletanlic
Za 6 minuta

Nesto Sasvim Izvesno

Darkwood Dub feat. Bisera Veletanlic
Eurythmics
Za 10 minuta

There Must Be An Angel (Playing With My Heart)

Eurythmics
Duran Duran
Za 15 minuta

Do You Believe in Shame

Duran Duran
Red Hot Chili Peppers
Za 19 minuta

The Drummer

Red Hot Chili Peppers

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend