Promo

dm drogeriemarkt – tu sam čovek tu kupujem

dm drogeriemarktd.o.o spada u jedan od najvećih lanaca drogerija u Evropi. Prva drogerija je otvorena još 1973. u gradu Karlsrue u Nemačkoj. Na tržište Srbije dm drogeriemarktd.o.o došao je u januaru 2004. godine otvaranjem prve dm prodavnice na Terazijama. Od tada do danas, prema visokim dm standardima uređeno je 78 prodavnica širom zemlje.

Sa preko 13.500 proizvoda u asortimanu, dm predstavlja mesto kupovine kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama. Dodatni benefit za kupce predstavlja činjenica da kao trgovinski lanac može da ponudi najveći izbor nemačke privatne robne dm marke na tržištu Srbije, sa preko 3.000 proizvoda iz segmenta lepote, prirodne kozmetike, lične higijene, proizvoda za domaćinstvo, nege beba, pa do wellness proizvoda, kao i hrane za kućne ljubimce. U dm robne marke spadaju brendovi Balea, alverde, dmBio, Dasgesunde Plus, s.hestylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge.

Interesantno je da se u asortimanu dm drogerija nalazi najveći izbor organske hrane u Srbiji. U okviru robne marke dm bio mogu se pronaći organski proizvodikoji mogu biti idealan izbor za obroke i užine od jutra do večeri.

Poseban ponos kompanije predstavlja „babybonus“, kao jedinstveni program lojalnosti za mame, u okviru koga je skoro 30% novorodjenih beba u Srbiji. U sklopu programa, svim prijavljenim bebama uzrasta do 6 meseci dm poklanja poklon paket besplatnih pelena, sebamed proizvode za negu beba i Sudocrem kremu protiv ojeda, a prijavljenim bebama uzrasta do 2 godine – knjižicu sa savetima i vaučere za pogodnosti prilikom kupovine sa popustima i do 30%(bebe uzrasta od 13 do 18 meseci dobijaju na poklon i merač visine).

Kako je dm kompanija posvećena kupcu u samim dm drogerijama očekuje Vas mnoštvo usluga koje će Vam olakšati kupovinu: besplatan wi-fi, lupa na kolicima, besplatno pakovanje proizvoda kupljenih u dm drogerijama i doživotna garancija na pamučnu dm trajnu torbu.

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Smokie
Za 2 minuta

Needles And Pins (1976)

Smokie
Jp Cooper
Za 5 minuta

Little Bit of Love

Jp Cooper
Rare Earth
Za 8 minuta

Nice to Be With You

Rare Earth
Scott Mckenzie
Za 10 minuta

San Francisco

Scott Mckenzie
Kurt Maloo
Za 13 minuta

Day of the Man With a Heart of Gold

Kurt Maloo

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend