Promo

Festival piva uz dobru svirku u petak i subotu u Banovini!

U Nišu se 8. i 9. septembra u dvorištu Banovine održava se Drugi niški festival zanatskog piva, koji za cilj ima promociju malih kraft pivara i kraft pivarstva uopšte.

Ljubiteljima zanatskog piva svoje proizvode predstaviće 11 mini pivara i 2 paba koja, takođe, proizvode svoje pivo. Od prošlogodišnjih učesnika tu su Kabinet, Crow, Kors, Dogma, Razbeerbriga, The Black Turtle,Tron i Južni Vepar dok se po prvi put u Nišu predstavljaju Dilemma i pivara Dorćol. Čast domaćina brani niško Ministarstvo Beer Bar na čijem će štandu pored njihovog piva posetioci moći da probaju i pivo beogradskog Gunners paba kao i amber ale mini pivare Pivdžan iz Gračanice.

Na ovom dvodevnom festivalu posetioci će pored 40-tak vrsta piva moći da uživaju i u dobroj hrani. Uz pivo su neizostavne bavarske kobasice a biće tu i burgera i još nekih đakonija. Oba dana posetioce očekuje bogat muzički program. U petak nastupaju The Irish Clovers, Najda i DJ Ljudski Maximum a u subotu Slide Ride, Penthouse band i DJ Loptica. Muzički program kreće od 20:00.

Festivalske kapije se oba dana otvaraju u 16:00 a zatvaraju u jedan sat posle ponoći. Na osnovu prošlogodišnjeg iskustva sigurni smo da će pravi ljubitelji piva uživati i ovog puta.

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Matia Bazar
Za 0 minuta

Ti Sento

Matia Bazar
Bakermat
Za 4 minuta

Lion

Bakermat
Alicia Keys
Za 7 minuta

No One

Alicia Keys
Bobby Womack
Za 11 minut

All Along the Watchtower

Bobby Womack
Whitney Houston
Za 14 minuta

Greatest Love

Whitney Houston

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend