Promo

Festival piva uz dobru svirku u petak i subotu u Banovini!

U Nišu se 8. i 9. septembra u dvorištu Banovine održava se Drugi niški festival zanatskog piva, koji za cilj ima promociju malih kraft pivara i kraft pivarstva uopšte.

Ljubiteljima zanatskog piva svoje proizvode predstaviće 11 mini pivara i 2 paba koja, takođe, proizvode svoje pivo. Od prošlogodišnjih učesnika tu su Kabinet, Crow, Kors, Dogma, Razbeerbriga, The Black Turtle,Tron i Južni Vepar dok se po prvi put u Nišu predstavljaju Dilemma i pivara Dorćol. Čast domaćina brani niško Ministarstvo Beer Bar na čijem će štandu pored njihovog piva posetioci moći da probaju i pivo beogradskog Gunners paba kao i amber ale mini pivare Pivdžan iz Gračanice.

Na ovom dvodevnom festivalu posetioci će pored 40-tak vrsta piva moći da uživaju i u dobroj hrani. Uz pivo su neizostavne bavarske kobasice a biće tu i burgera i još nekih đakonija. Oba dana posetioce očekuje bogat muzički program. U petak nastupaju The Irish Clovers, Najda i DJ Ljudski Maximum a u subotu Slide Ride, Penthouse band i DJ Loptica. Muzički program kreće od 20:00.

Festivalske kapije se oba dana otvaraju u 16:00 a zatvaraju u jedan sat posle ponoći. Na osnovu prošlogodišnjeg iskustva sigurni smo da će pravi ljubitelji piva uživati i ovog puta.

CitySmart

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali