Promo

Kako danas prodati nekretnine

Tržište nekretnina je svakim danom sve veće u svetu, pa tako i kod nas. Kako bi uspešno prodali ili izdali nekretnine koje su u našem posedu, moramo dobro da osmislimo kako da plasiramo svoj proizvod – kuću, stan, poslovni prostor.

Procena vrednosti

Veoma je značajna pravilna procena vrednosti stana ili kuće. Treba uzeti u obzir prosečnu cenu kvadrata stambenog objekta na tom lokalitetu. Vrednost objekta zatim korigovati prema kvalitetu izrade elemenata fasade i enterijera, i u odnosu na stepen amortizacije.

Realna procena vrednosti objektaje je od značaja za dalju komunikaciju sa zainteresovanim strankama, jer sugeriše da će ceo kupo-prodajni posao biti korektno odrađen.

Oglašavanje na internetu

Veoma je bitno dati ponudu u vidu oglasa na dobro posećenim sajtovima. Tu ćemo definisati tip nekretnine, cenu, lokaciju na kojoj se ona nalazi, kao i ono što je u glavnim crtama definiše. Preporučujemo dobro posećene sajtove kao što je Dijaspora Online jer će vaš oglas biti vidljiviji. Na ovom sajtu u kategoriji Nekretnine odaberite podkategoriju koja odgovara vašoj nekretnini. Na sajtu se već nalaze brojnene kretnine u Srbiji, kao i nekretnine u inostranstvu. Ovo povećava šanse da brzo i lako prodate nekretnine.

Takođe je veoma bitno da slike budu jasne i kvalitetne. Slikajte preko dana, u trenutku kada ima najviše dnevne svetlosti. Potrudite se da slike obuhvate što više, kako bi zainteresovale potencijalne kupce. Kada su slike mutne ili objekat se ne vidi lepo, posmatrač oglasa brzo prelazi na sledeći oglas.

Na povećanje vidljivosti vaše nekretnine u velikoj meri utiču i društvene mreže. Pošto je veliki broj ljudi prisutan na društvenim mrežama, od velikog je značaja da se Vaša nekretnina nađe na njima. Ako ste već objavili oglas recimo na Dijaspora oglasima, možete isti taj oglas jednim klikom da podelite na fejsbuku. Takođe možete da pošaljete link oglasa fejsbuk stranici Dijasporaoglasi gde će oni promovisati vaš oglas besplatno.

Pri obilasku objekta potrebno je da istaknemo i sve pogodnosti koje određeni stambeni objekat poseduje – funkcionalnost, energetsku efikasnost, kvalitet izolacije, zidnih, podnih obloga…

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Alicia Keys
Za 0 minuta

No One

Alicia Keys
Bobby Womack
Za 4 minuta

All Along the Watchtower

Bobby Womack
Whitney Houston
Za 7 minuta

Greatest Love

Whitney Houston
Noora Noor
Za 12 minuta

Forget What I Said

Noora Noor
Randy Crawford
Za 15 minuta

Purple Rain

Randy Crawford

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend