Promo

Lepi i negovani uz profesionalne preparate i sigurne ruke stručnjaka!

Mezoterapija je metoda o kojoj se sve češće govori, naročito među pripadnicama lepšeg pola. Radi se o postupku iz oblasti estetske medicine koji koži lica i tela vraća elastičnost, dubinski je hidrira i regeneriše. Međutim, treba naglasiti da se ova metoda mora izvoditi od strane lekara specijalista, obučenih za izvodjenje mezoterapijskih tretmana i uz upotrebu najkvalitetnijeg medicinskog materijala.

Postupak se sastoji od sitnih uboda kojima se aplikuju mezoterapijski kokteli u srednji sloj kože – mezoderm. Mezoterapijski kokteli se sastoje od neumreženih hijaluronskih kiselina, amino kiselina, vitamina, minerala i antioksidanasa.

Koliko traje mezoterapija i da li je bolna?

U poliklinici Humano lekar specijalista sprovodi detaljnu analizu kože i zatim donosi odluku o supstancama koje će koristiti tokom tretmana, u zavisnosti od stanja kože. Vreme trajanja tretmana je oko 30 minuta. Pacijent oseća minimalnu bol, a za sve osobe sa niskom tolerancijom na bol koriste se lokalni anestetici.      

Nakon tretmana, na koži se može javiti crvenilo ili blagi otok koji se za kratko vreme povlači.

Mezoterapijski tretmani u poliklinici Humano

U poliklinici Humano se svi  tretmani rade uz upotrebu visoko kvalitetnih preparata španskog proizvođača Aesthetic Dermal RRS. RRS preparati su profesionalni mezoterapijski kokteli koji stimulišu dermis i koži obezbeđuju idealan hidro balans, obnovljenu strukturu i moćno antioksidativno delovanje. Pacijentima su dostupni sledeći tretmani:

Tretmani kože lica:

Anti-aging, regeneracija, hidratacija i stimulacija zrele kože

Poliklinika Humano Vam pruža najsavremenije tretmane podmlađivanja kože na gotovo svim zonama lica, vrata i dekoltea. Ovaj tretman, koji je u svetu poznat pod nazivom MESOGLOWTRETMAN će Vašoj koži povratiti izgubljen tonus, popuniti vidljive bore i obezbeditit potpunu revitalizaciju kože iznutra.  Broj potrebnih tretmana je 3-5, a tretmani se rade u razmaku od 10 dana. Vidljivost rezultata: odmah, dok je pun efekat tretmana vidljiv nakon 3-5 dana.

Mezoterapijski lifting

Ova metoda koristi se za korekciju bora, brazdi, kožnih nabora i korekciju “visećih jastučića” u području donje vilice. Ona Vam takođe omogućava korekciju podizanja kapaka i ispunjavanje podočnjaka. Rezultat je regenerisana koža sa izrazito poboljšanom strukturom. Broj potrebnih tretmana je 2-3, a tretmani se rade u razmaku od 2-4 meseca. Vidljivost rezultata: odmah,dok je pun efekat tretmana vidljiv nakon 3-5 dana.

Mezoterapijski fileri

Mezoterapijski fileri (punjači)  vezuju molekule vode iz kože i smanjuju vidljivost i nastanak bora. Pored gubitka bora, ovaj tretman Vašoj koži pruža dubinsku hidrataciju i podstiče stvaranje novog kolagena, pa se preporučuje i kod mlađih osoba kao preventivni nehiruški zahvat. Broj potrebnih tretmana je 1-2, a tretmani se rade u razmaku od 2-4 meseca. Vidljivost rezultata: odmah,dok je pun efekat tretmana vidljiv nakon 3-5 dana.

Mezoterapijsko rešavanje problema sa podočnjacima

Podočnjaci predstavljaju višak kože ispod donjeg kapka a posledica su nakupljanja viška masnog tkiva u predelu ispod očiju. Mezoterapijski tretman će učiniti da područje ispod Vaših očiju bude savršeno oblikovano, sa prirodnim izgedom, i to gotovo trenutno.  Broj potrebnih tretmana je 3-5, a tretmani se rade u razmaku od 15 dana. Vidljivost rezultata: odmah,dok je pun efekat tretmana vidljiv nakon 3-5 dana.

 Mezoterapijsko izbeljivanje lica

Rešite se svih nepravilnosti na koži lica poput fleka, pigmenata, akni i neujednačenog tena. Nakon ovog moćnog, a ni malo agresivnog tretmana, Vaša koža će izgledati sjajno i baršunasto, a ten će Vam biti blistav i ujednačen. Uživaćete u gotovo trenutnim rezultatima tretmana.  Broj potrebnih tretmana je 3-5, a tretmani se rade u razmaku od 15 dana. Vidljivost rezultata: odmah,dok je pun efekat tretmana vidljiv nakon 3-5 dana

Tretmani kože tela:

Lipoliza – uklanjanje masnih naslaga svih regija tela (podbradak, stomak, bokovi leđa, noge i ruke)

Najnovija medicinska nehirušku metoda za topljenje masnih naslaga na telu. Rezultat je smanjeni obim tretirane regije i potpuna destrukcija masnih ćelija, tako da je ponovni nastanak masnih naslaga gotovo nemoguć. Mogu se tretirati  podbradak, stomak, bokovi leđa, noge, delovi oko kolena i ruke. Broj potrebnih tretmana je 3-5, a tretmani se rade u razmaku od 21 dan. Vidljivost rezultata: nakon 7 dana

Mezoterapijsko lečenje celulita

Sve je veći broj “skinny fat” osoba, one koje su mršave a bore se sa masnim naslagama i celulitom. Kako sve funkcioniše? Ubrizgavanje mezoterapijskih aktivnih supstanci kao posledicu ima trajno nestajanje masnih naslaga i celulita, ubrzavanje metabolizma i poboljšanje cirkulacije. Broj potrebnih tretmana je 3-6, a tretmani se rade u razmaku od 15 dana. Vidljivost rezultata: nakon 7 dana.

Mezoterapijsko zatezanje svih regija tela (firming)

Mezoterapijski kokteli imaju za cilj ubrzavanje metabolizma uz razvoj novog kolagena s tim da se postojeći kolagen ojača. Koža postaje napetija i poprima bolji izgled jer se poboljšava sam njen kvalitet. Podstiče se metabolizam, te koža bude deblja i otpornija na štetne spoljašnje uticaje. Mezoterapijski firming se može raditi na gotovo svim delovima tela, a najčešće tretirane regije su podbradak, stomak, bokovi leđa, ruke i noge. Broj potrebnih tretmana je 6-10, a tretmani se rade u razmaku od 7 dana. Vidljivost rezultata: nakon 7 dana

Mezoterapijsko lečenje strija

Rešavanje problema strija i njihovo uklanjanje je do sada je u medicini bilo gotovo nemoguće. Uz pomoć mezoterapijskog tretmana lečenja strija se njihovo postojanje može značajno umanjiti na jednostavan i gotovo bezbolan način. Mezoterapijski kokteli koži daju vitamine i minerale i stimulišu vezivno tkivo kože na produkciju kolagena i elastina. Broj potrebnih tretmana je 3-5, a tretmani se rade u razmaku od 14 dana. Vidljivost rezultata: nakon 7 dana

Prednost mezoterapijskih tretmana

– minimalno invazivna metoda

– bez rezova i ožiljaka

– sigurna i brza metoda

– podstiče stvaranje novog kolagena

– daje učinak blagog liftinga bez operacije uz prirodan izgled nakon tretmana

Poliklinika Humano se nalazi u Nišu, u ulici Bulevar dr Zorana Đinđića br 15, pored pozorišta Lutaka.

Telefon: 018/300-230, 018/300-231, 060/02-30-224. Web sajt: http://poliklinikahuman.rs/

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Litany, Oscar Scheller
Za 3 minuta

Playlist

Litany, Oscar Scheller
Boston Bun, Loryn
Za 5 minuta

Gucci Slides

Boston Bun, Loryn
Maroon 5
Za 8 minuta

Sugar

Maroon 5
Gabriella Cilmi
Za 12 minuta

Invisible Girl

Gabriella Cilmi
Mariah Carey
Za 15 minuta

Vision of Love

Mariah Carey

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend