Promo

MOBI – nameštaj iz dečije mašte!

Tuneli, kule, kreveti na sprat, zavesice za igru sa najomiljenijim dečijim junacima! Mobi nameštaj daje deci pravi raj za igru ali i miran i bezbedan san! Probudite prirodnu dečiju radoznalost i kreativnost – počnite od kreveta!

Od pre par meseci, u Nišu se može naći prodajni salon Mobi nameštaja sa zaista jedinstvenim krevetima za naše najmladje. U pitanju je kompanija koja ima višedecenijsko iskustvo u obradi drveta  i proizvodnji nameštaja. Svi proizvodi iz ponude su napravljeni na tradicionalan način od strane iskusnih majstora i u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i strogo su ekološki.  Drvo bukve,  trajni i prirodni materijali daju krevete koji traju celo detinjstvo, pa i duže.  Poštuju se svi standardi bezbednosti – visoke  i zaobljene ivice kreveta i jaka i stabilna konstrukcija  garantuju da je nameštaj u skladu sa svim propisima.

Mobi, pažljivo kreiranim asortimanom,  daje roditeljima mogućnost da sve neophodno za kupovinu i opremanje dečije sobe nabave na jednom mestu. Pored niskih, poluvisokih, visokih i kreveta na sprat, mogu se pazariti i dušeci, tepisi, lazy beg-ovi, kao i jastuci i posteljina.  Tu su i kule, tuneli i tobogani za igru i zabavu.  Sve je osmišljeno sa željom da se podstakne kreativnost i dečija radoznalost, uz maksimalan komfor i udobno spavanje. U pitanju je dugoročna investicija u kvalitetan nameštaj  kako za mališane, tako i tinejdžere.

Mobi se trudi da svoje proizvode učini dostupnim svima. Brojne akcijske ponude i promotivne cene se mogu naći na sajtu www.mobishop.rs , kao i kompletni asortiman proizvoda i prateće opreme. Isporuka nameštaja je besplatna na teritoriji Srbije.

Mobi nameštaj se nalazi na Vizantijskom bulevaru  u Nišu, na prvom spratu RODA centra. Telefon za sve informacije 018/510-310,  radno vreme: svaki dan 9-22h.

CitySmart

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali