Promo

Niškoj pivari nagrada „Šampion kvaliteta“

Na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu komisija za ocenjivanje kvaliteta piva i proizvoda sličnih pivu, na osnovu ocenjenih uzoraka, dodelila je Niškoj pivari najvišu ocenu u konkurenciji industrijskih piva i priznanje „Šampion kvaliteta grupe proizvoda“ za Niško pivo.

Ovogodišnju nagradu za najbolji kvaltet odnela je Niška pivara, pa je na ovaj način, kako ističe direktor Niške pivare, ovaj proizvod dobio priznanje kao brend juga.

„Danas je teško opstati na tržištu, još teže izboriti se za mesto na istom. Kvalitetom koji je od presudne važnosti, uz velike napore i predan rad, Niško pivo se u prethodnom periodu uspešno probijalo i nalazilo put do vernih potrošača te sada sa sigurnošću možemo reći da je postalo prepoznatljiv brend juga Srbije“, rekao je direktor Niške pivare Dejan Ivanović.

Ističe da će ih ovo podstaći da u narednim godinama budu još uspešniji.

Ovo priznanje za Niško pivo ujedno je i priznanje za sve zaposlene i potvrda da smo na pravom putu. Takođe, veliki je podstrek da radimo još bolje u godinama koje slede“,poručio je Ivanović.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Superbus
Za 4 minuta

Radio Song

Superbus
Quireboys
Za 6 minuta

7 O'clock

Quireboys
Darren Hayes
Za 10 minuta

Insatiable

Darren Hayes
Shakespears Sister
Za 14 minuta

Hallo

Shakespears Sister
Rick Astley
Za 18 minuta

Cry For Help

Rick Astley

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend