Promo

Niškoj pivari nagrada “Šampion kvaliteta”

Na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu komisija za ocenjivanje kvaliteta piva i proizvoda sličnih pivu, na osnovu ocenjenih uzoraka, dodelila je Niškoj pivari najvišu ocenu u konkurenciji industrijskih piva i priznanje „Šampion kvaliteta grupe proizvoda“ za Niško pivo.

Ovogodišnju nagradu za najbolji kvaltet odnela je Niška pivara, pa je na ovaj način, kako ističe direktor Niške pivare, ovaj proizvod dobio priznanje kao brend juga.

„Danas je teško opstati na tržištu, još teže izboriti se za mesto na istom. Kvalitetom koji je od presudne važnosti, uz velike napore i predan rad, Niško pivo se u prethodnom periodu uspešno probijalo i nalazilo put do vernih potrošača te sada sa sigurnošću možemo reći da je postalo prepoznatljiv brend juga Srbije”, rekao je direktor Niške pivare Dejan Ivanović.

Ističe da će ih ovo podstaći da u narednim godinama budu još uspešniji.

Ovo priznanje za Niško pivo ujedno je i priznanje za sve zaposlene i potvrda da smo na pravom putu. Takođe, veliki je podstrek da radimo još bolje u godinama koje slede“,poručio je Ivanović.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 38 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 35 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 31 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 27 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend