Promo

NOVOOTVORENI EKSKLUZIVNI KOZMETIČKI STUDIO LEPOTE “VIOLET”

Kozmeticki Studio lepote VIOLET je novootvoreni ekskluzivni salon lepote koji pruza tretmane lica najsavremenijim aparatima u svetu kozmetike. Pored toga nudi i usluge profesionalnog sminkanja, manikir- gel lak i novo na nasem trzistu, tehnika rada noktiju iz Amerike - dipping powder rad noktiju, i depilaciju. Nalazi se u ulici Pasterova 12A, ulica koja spaja Bulevar zorana Djindjica i Dragise Cvetkovica. Telefon za zakazivanje: 064/1148872.

HIGIJENSKI TRETMAN LICA
Tretman dubinskog ultrazvučnog  čišćenja lica je najbezbedniji,najugodniji i najučinkovitiji način  čišćenja i rehidratacije, koji se može uraditi kao poseban tretman ili  kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi  kože (akne,mitiseri, ožiljci, bore, slab tonus, fleke…) Preporučuje  se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvođenje  tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove, da  se može uraditi u pauzi za ručak i nakon toga se možete vratiti svakodnevnim obavezama.

BIOLOŠKI TRETMAN LICA
Biološki tretman lica ima hranljivo i  antioksidativno dejstvo. Njime se znatno usporava proces starenja kože.  Biološki tretmani se baziraju na primeni preparata koji imaju visoku  koncentraciju voćnih kiselina i hijalurona. Biološki tretman lica  podrazumeva, pre svega, piling lica, prilikom čega se uklanjaju mrtve  ćelije kože. Potom se na lice nanosi preparat koji revitalizuje i  pospešuje strukturu kože. Ovaj tretman podrazumeva čišćenje, hranjenje i  hidriranje kože.

LASEROTERAPIJA
Laseroterapija je našla svoju primenu u  kozmetologiji kao metoda za podmlađivanje lica koja dovodi do  regeneracije epiderma i stvaranja guste mreže kolagenih vlakana dajući  koži zategnut izgled. pecijalnom tehnikom rada terapeuta, otklanja se i  višak tečnosti u „džepovima“ kože (podočnjaci, vrat). Pruža mogućnost  tretiranja finih bora oko očiju, oko usana i nazolabijalnih bora. Vrlo  uspešno se može tretirati i podmlađivati regija vrata.

ULTRAZVUČNA SPATULA
Jedna od novijih procedura u okviru  današnjih kozmetičkih tretmana jeste ultrazvučno čišćenje lica špatulom.  Ova metoda može biti samostalna ili u okviru bilo kog kozmetičkog  tretmana. Prednost ultrazvučne špatule je ta što olakšava i skraćuje  vreme klasičnog tretmana, čini ga manje bolnim i prijatnim po  klijenta. Pri izvlačenju mitisera ultrazvukom koža reaguje blagim  crvenilom koje nestaje nakon pola sata ili već nakon maske.Takođe,  ukoliko unosite aktivne supstance ovim  putem, možete biti sigurni da je koža upila veću dozu sastojaka za  razliku od unošenja utrljavanjem ili masažom.

RADIOTALASNI LIFTING
Lifting (zatezanje) kože lica je jedna od  najtraženijih procedura u našem centru. Sinteza kolagena i elastina se  tokom godina smanjuje, koža počinje da se opušta i da se pojavljuju prve  bore. Takođe, velika variranja u telesnoj težini negativno utiču na  kožu celog tela, uključujući i lice. Jedan od najefikasnijih nehirurških  tretmana za zatezanje lica je radiotalasni lifting. On predstavlja  primenu visoko frekventne struje u cilju stimulacije sinteze novog kolagena i elastina, a time postižemo efekat liftinga što se vidi odmah posle prvog tretmana.

MEZOPORACIJA LICA ULTRAZVUKOM
Mezoporacija lica ultrazvukom je  moderna tehnika koja omogućava brže i dublje prodiranje aktivnih  supstanci, čime se aktivira metabolizam ćelije. Ova metoda koristi  pulsnu struju koja omogućava vitaminskim i mineralnim koktelima da prođu  do dermisa u kojem se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina. Ovaj  tretman se još naziva i “mezoterapija bez igle”, budući da je cilj  tretmana isti kao kod tretmana mezoterapijom, ali se do dermisa ne  dolazi pomoću igle. Ovom metodom se  smanjuju bore, podiže tonus lica, koža se hidrira, uklanjaju se tamni  kolutovi ispod očiju i druge pigmentacije na licu.

DIJAMANTSKA DERMOABRAZIJA
Dijamantska dermoabrazija ili  dijamantski piling, vam omogućava nežnu abraziju česticama dijamanata,  čime se vaša koža regeneriše, čisti i zateže. Abrazijom se skida  sloj izumrlih ćelija i omogućava bolji prodor preparata koji koži  vraćaju zdrav izgled, te ona postaje izglačana, sveža, zdrava i bez  nepravilnosti, efekat je vidiljiv već posle prve primene ovog pilinga. Tretiranjem kože ovom metodom pojavljuje se rumenilo usled poboljšanja cirkulacije, ten se izjednačava, koža je glatka.

DIPPING NAILS – NOVO U SRBIJI – METODA IZRADE NOKTIJU
Dipping  Nails je nova metoda izrade noktiju poreklom iz Amerike koja zamenjuje  dosadašnju izradu gel noktiju! Nema upotrebe UV lampe pa je stoga  zdravija, nokti se ne turpijaju već se nakon klasičnog manikira kreće sa  aplikacijom tečnosti koja se suši na vazduhu. Time se čuvaju hranjivi  sastojci noktiju i sloja iz kojeg nokti nastaju, izrada traje i do 30%  kraće nego običnom gel metodom. Nema više beskrajnog turpijanja prilikom korekcije ili dvosatnog sedenja usled izrade noktiju! 

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Send this to a friend