Promo

POPUSTI.RS – zajedno snižavamo cemu!

Kako i gde najčešće kupujete? U svetu već godinama, sada i kod nas - kupuje se grupno, uz ogromne popuste! A najbolji popusti čekaju vas na sajtu Popusti.rs!

Svakog dana na Popustima možete pronaći jedinstvene ponude za najzanimljivije i najtraženije usluge i proizvode u svom gradu. Saloni lepote, restorani, teretane, škole stranih jezika, putovanja, autoperionice – uz Popuste sve cene su daleko niže, snižene od 50% do čak 90%!

Kako funkcioniše grupna kupovina? Za početak se prijavite da primate svakodnevno ponude sa sajta, da ne propustite nijedan od sjajnih popusta. Kada vam se ponuda svidi, poručite vaučere i izaberite kako želite platiti – opštom uplatnicom u pošti ili banci, e-bankingom, karticom ili qVoucherom. Izvršite uplatu i vaučer stiže na  e-mail i vaš nalog na sajtu, u roku od samo 24h. Tada ga jednostavno odštampate i  koristite!

Uz Popuste sebi možete priuštiti mnogo više, a da ujedno uštedite.

Svakog dana sve više ljudi bira ovaj vid kupovine – pridružite im se i vi, i pozovite sve svoje prijatelje! Popusti.rs specijalnim promocijama nagrađuje lojalnost svojih korisnika i pruža vam priliku da za svakog ko se preko vas registruje zaradite po 250 dinara!

Uštedite, uživajte i družite se – uz Popuste!

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Daft Punk
Za 0 minuta

Instant Crush (feat. Julian Casablancas)

Daft Punk
Kate Bush
Za 4 minuta

Running Up That Hill

Kate Bush
Gift
Za 8 minuta

Mon Amour

Gift
E Play
Za 12 minuta

Divan Dan

E Play
Paul Anka
Za 17 minuta

You Are My Destiny (Live)

Paul Anka

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend