Promo

POPUSTI.RS – zajedno snižavamo cemu!

Kako i gde najčešće kupujete? U svetu već godinama, sada i kod nas - kupuje se grupno, uz ogromne popuste! A najbolji popusti čekaju vas na sajtu Popusti.rs!

Svakog dana na Popustima možete pronaći jedinstvene ponude za najzanimljivije i najtraženije usluge i proizvode u svom gradu. Saloni lepote, restorani, teretane, škole stranih jezika, putovanja, autoperionice – uz Popuste sve cene su daleko niže, snižene od 50% do čak 90%!

Kako funkcioniše grupna kupovina? Za početak se prijavite da primate svakodnevno ponude sa sajta, da ne propustite nijedan od sjajnih popusta. Kada vam se ponuda svidi, poručite vaučere i izaberite kako želite platiti – opštom uplatnicom u pošti ili banci, e-bankingom, karticom ili qVoucherom. Izvršite uplatu i vaučer stiže na  e-mail i vaš nalog na sajtu, u roku od samo 24h. Tada ga jednostavno odštampate i  koristite!

Uz Popuste sebi možete priuštiti mnogo više, a da ujedno uštedite.

Svakog dana sve više ljudi bira ovaj vid kupovine – pridružite im se i vi, i pozovite sve svoje prijatelje! Popusti.rs specijalnim promocijama nagrađuje lojalnost svojih korisnika i pruža vam priliku da za svakog ko se preko vas registruje zaradite po 250 dinara!

Uštedite, uživajte i družite se – uz Popuste!

CITY SMART

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 16 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 13 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 9 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 5 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend