Servisne informacije

Povećan intenzitet saobraćaja zbog vraćanja sa odmora

Zbog povratka građana sa odmora nakon uskršnjih praznika, danas se u popodnevnim i večernjim satima očekuje povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima, saopštili su iz JP ‘’Putevi Srbije’’. Na vozače se apeluje da smanje brzinu i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Zbog prazničnog perioda saobraćaj je bio očekivanog povećanog intenziteta. Danas se na svim značajnim deonicama očekuje povećana gužva u saobraćaju.‘’Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze’’, navodi se i apeluje se na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje, kao i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Radovi na zameni zaštitne ograde u razdelnom pojasu na deonici petlja Pojate – petlja Ražanj, u desnoj kolovoznoj traci u smeru ka Nišu trajaće do 31. maja. Za vreme izvođenja radova za saobraćaj je zauzeta preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom saobraćajnom trakom. Za 21. april od 7:30 do 16 sati očekuju se radovi na urezivanju induktivnih petlji na deonici Zaječar (Vrška Čuka) – granični prelaz Srbija/Bugarska. Za vreme izođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. Pre poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničkom prelazu Batrovci, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Šid 120 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Svi učesnici u saobraćaju, putem portala i aplikacije za mobilne uređaje ‘’Putevi Srbije’’, mogu pratiti informacije u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Anđela Jeremić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Bane Lalic & Mvp
Za 0 minuta

Celu Noc I Celi Dan

Bane Lalic & Mvp
Iriefm
Za 3 minuta

Putevi

Iriefm
Robbie Nevil
Za 7 minuta

Wot's it to Yai

Robbie Nevil
Wham
Za 11 minut

A Ray of Sunshine

Wham
Vulfmon
Za 16 minuta

I Cant Party

Vulfmon

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend