Društvo

Alen Ademović i Zorica Brunclik pevaju na Trgu za doček

Pevači Alen Ademović i Zorica Brunclik nastupiće na centralnom gradskom trgu u novogodišnjoj noći, kazala je gradonačelnica Dragana Sotirovski. Prema njenim rečima, Nišlije doček neće koštati ni dinara, jer su novac obezbedili donatori.

“S obzirom na to da su brojke pale, broj zaraženih od korona virusa, odlučli smo da se priključimo velikim gradovima koji organizuju na centralnom gradskom trgu doček Nove godine. Tako da ćemo i u Nišu imati zvanično doček”, kazala je Sotirovski novinarima, prilikom obilaska radova u Kovanlučkoj ulici.

Prema njenim rečima, Nišlije će zabavljati nekadašnji član pop benda “Miligaram”, Alen Ademović i  pevačica narodne muzike, Zorica Brunclik.

I pored toga što će na gradskom trgu pevati velika muzička imena, doček  Nišlije, tvrdi gradonačelnica, neće koštati ništa, jer su kako kaže našli donatore.

“Dočekaćemo zajedno ovu 2022. godinu i ono što je najvažnije to grad neće koštati ništa, jer su se javili ljudi koji žele maksimalno da pomognu Gradu. Dakle, platiće sve to što je potrebno, mi ćemo uživati sa našim sugrađanima” kazala je Sotirovski.

Podsetimo, odluka o dočeku kasni jer je epidemiološka situacija, kako je ranije kazala Sotirovski bila neizvesna.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 26 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 23 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 20 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 15 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend