Društvo

Deca Knjaževačke ulice ostala bez ljuljaške

Foto: čitalac
U Knjaževačkoj ulici u gradskoj opštini Pantelej polomljena je ljulajška, javljaju građani. U JKP "Mediana" kažu da će je sanirati narednih dana.

Stanari Knjaževačke kažu da je dečji  mobilijar oštećen već nedelju dana i da deca ove ulice sada imaju jednu ljuljašku manje. Oni takođe upozoravaju da bi se neko dete moglo povrediti jer je lanac koji je držao ljuljašku sa jedne strane pokidan i ona preti da padne.

“Ovde živi veliki broj dece. Oni nemaju ni jedan park za igru, ovo je njihov park, njihovo igralište i prostor za igru tih par mobilijara koje imaju, a sada je jedan polomljen”, kažu građani. Građani ističu da je ljuljaška opasna za decu jer je polomljena i da bi je što pre trebalo skinuti, a onda popraviti i vratiti deci.

Foto: čitalac

U JKP “Mediana” kažu da su upoznati sa problemom. “Upoznati smo sa problemom tj. polomljenim mobilijarom u Knjaževačkoj ulici. Reagovali smo odmah kada smo saznali i očekujemo da ljuljaška bude sanirana već danas ili sutra”, kažu iz ovog komunalnog preduzeća.

Podsetimo ovo nije prva ljuljaška u gradu koja je bila na meti vandala. Pre nešto manje od mesec dana građani su prijavili polomljenu ljuljašku u stambenom bloku na Bulevaru Nemanjića nedaleko od pijace “Krive livade”, a tri meseca pre tog događaja polomljen su ljuljaške u parku kod Doma zdravlja kao i ispred zgrade na raskrsnici  ulici Vojvode Tankosića i 7. Jula.

Iz Mediane kažu da su mobilijari  često na meti vandala, te mole građane da prijave problem čim ga uoče.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Shivaree
Za 3 minuta

Goodnight Moon

Shivaree
Santana
Za 7 minuta

While My Guitar Gently Weeps

Santana
Dan Croll
Za 11 minut

On Top

Dan Croll
Lp
Za 14 minuta

Angels

Lp
Kylie Minogue And Years & Years
Za 17 minuta

A Second to Midnight

Kylie Minogue And Years & Years

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend