Društvo

Dres kapitenke odbojkaške reprezentacije Maje Ognjenović na licitaciji LFN

Na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš do utorka 7. septembra svi zainteresovani moći će da licitiraju za dres odbojkašice, reprezentativke Srbije Maje Ognjenović. Licitacija je otvorena na Fejsbuk stranici fondacije, do utorka 7. septembra u 12 časova. Početna cena je 4.000 dinara. Novac, kako navode organizatori, ide za podršku kreativnim i preduzimljivim građanima u Nišu.

Trofejna ženska odbojkaška reprezentacija Srbije i ove godine nastavlja da beleži sjajne rezultate na najvećim takmičenjima. Dok pratimo završnicu Evropskog prvenstva, gde se selekcija naše zemlje nalazi u borbi za medalje, Lokalna fondacija Niš otvara novu licitaciju na kojoj se nalazi dres sa potpisom kapitena reprezentacije i legende srpske odbojke Maje Ognjenović.

Maja Ognjenović je jedan od simbola ženske odbojke u Srbiji, igračica koja dugi niz godina predvodi državni tim sa kojim je osvojila čak 15 medalja na najvećim svetskim takmičenjima u seniorskoj konkurenciji. Okitila se odličjima sa evropskih, svetskih šampionata, Olimpijskih igara, a u svojoj bogatoj kolekciji ima i mnogobrojna individualna priznanja, kako na klupskom planu tako i u reprezentativnoj karijeri. Na aktuelnom prvenstvu Evrope čija se završnica održava trenutno u Beogradu upisala je jubilarni 300. nastup za Srbiju.

Dres Maje Ognjenović je još jedan od važnih, izuzetno značajnih predmeta koje LFN nudi na licitaciji, sa ciljem da prikupi sredstva kojima će podržati lokalnu zajednicu.

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana na teritoriji pet gradskih opština u Nišu. Kompletan iznos koji LFN prikupi duplira Trag fondacija.

Zahvaljujući podršci u prethodnom periodu LFN je obezbedio sredstva za realizaciju sedam projekata građana u Nišu i oni trenutno privode kraju sve predviđene aktivnosti. LFN priprema raspisivanje novog konkursa u septembru na kojem će aktivnim građanima u Nišu biti dostupno još 6.000 evra.

Podsetimo, 8. septembra LFN organizuje prvo Donatorsko veče, sa idejom da predstavi dosadašnje rezultate, zahvali se svima koji su podržali prethodne aktivnosti i prikupi dodatna sredstva za podršku novim idejama. Detalje o tom događaju možete naći na sajtu LFN

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 5 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 2 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 59 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 54 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend