Društvo Sport

Dres reprezentativca Marka Podraščanina na licitaciji LFN

Foto: LFN
Dres odbojkaškog reprezentativca Srbije, Marka Podraščanina, koji je nosio na Evropskom prvenstvu septembra 2021. godine, predmet je nove licitacije Lokalne fondacije Niš. Početna cena je 4.000 dinara, a licitacija je otvorena do srede 9. marta u 12h.

“Za jubitelje sporta, na novoj licitaciji Lokalne Fondacije Niš, nalazi se zanimljiv odbojkaški dres! Legendarni odbojkaški reprezentativac, Marko Podraščanin, poslao je svoj dres iz reprezentacije Srbije, koji je nosio na Evropskom prvenstvu septembra 2021. godine, za licitaciju!”, navode iz Lokalne fondacije.

Zainteresovano mogu da licitiraju  do 9. marta u 12h a ponude se daju isključivo na na fb stranici LFN. Početna cena je 4.000 dinara. Novac prikupljen ovim putem ide u fond za podršku kreativnim i proaktivnim idejama Nišlija.

Iz Fondacije podsećaju da se ponude  daju javno u komentarima objave, sa ličnih profila uz jasno vidljivo ime i prezime učesnika. Minimalan iznos za koji se može “podizati” ponuda je po 500 dinara.

Marko Podraščanin nastupa za državni tim još od 2006. godine i Svetskog prvenstva u Japanu. Sa Srbijom je za više od 15 godina osvojio 11 medalja na najvećim svetskim takmičenjima, dva puta bio evropski šampion, osvajao odličja na Svetskom prvenstvu i u Svetskoj ligi.

Do danas je zabeležio više od 300 nastupa za reprezentaciju naše zemlje. Na klupskom planu karijeru je započeo u novosadskoj Vojvodini, a od 2007. godine konstantno nastupa u Italiji, gde je igrao za Koriljano, Lube, Peruđu, a trenutno je član Trentina.

Podsetimo, Lokalna fondacija kroz licitacije, donacije pojedinaca, društveno odgovornih kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. Podršku je do sada dobilo 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 40 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 37 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 33 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 29 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend