Društvo

Grad kupuje nova vozila za Komunalnu miliciju, vrednost investicije 4,5 miliona dinara

Foto: Grad Niš
Grad Niš je raspisao tender za nabavku četiri automobila za potrebe Komunalne milicije, a te u svrhe će biti izdvojeno više oko 4,5 miliona dinara. Rok za podnošenje ponuda je 26. oktobar.

Grad potražuje 4 identična putnička vozila hečbek karoserije sa petoro vrata, sa EURO-6 motorom koji pokreće benzin. Uslov je da su automobili novi i proizvedni u ovoj godini, a ponuđač je u obavezi da obezbedi i postprodajnu podršku za ponuđena vozila.

„Obavezna serijska i dodatna oprema za sva ponuđena vozila: ABS sistem protiv blokiranja točkova i sistem pomoći pri naglom kočenju / elektronska kontrola stabilnosti / AIR-BAG za vozača i suvozača / fabrički tonirana stakla / podesiv servo upravljač / start/stop sistem / elektropodesivi spoljni retrovizori sa grejačima / deljiv i sklopiv naslon zadnjeg sedišta / bord računar / čelične felne (opciono aluminijum), min. 15 inča / indikator pritiska u pneumaticima / branici u boji koroserije“, piše u konkursnoj dokumentaciji.

Ponuđač je dužan da obezbedi garanciju vozila na period od 4 godine, od čega minimum 3 godine garancije na boju, kao i 10 godina garancije na karoseriju.

Tender je raspisan 15. oktobra, a rok za dostavljanje ponuda je 11 dana odnosno 26. oktobar. Kriterijum za izbor ponuđača je najmanja ponuđena cena.

Ukupna vrednost nabavke je 4.583.333,00 dinara, piše u podacima o javnoj nabavci.

O nabavci novih vozila za potrebe Komunalne milicije na Skupštini Grada juče je govorio Nenad Nikolić v.d. načelnik Uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove. Nikolić je kazao da je postupak nabavke vozila u toku.

Podsetimo odlukom Skupštine Grada uvode se komunalni redari koji će biti podrška Komunalnoj miliciji i komunalnoj inspekciji na teritoriji svih pet gradskih opština.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Paul Mccartney
Za 1 minut

Live And Let Die

Paul Mccartney
Kovacs
Za 4 minuta

Love Parasite

Kovacs
Maneskin
Za 7 minuta

Feel

Maneskin
Alfie Templeman
Za 10 minuta

Colour Me Blue

Alfie Templeman
Killers, K.D. Lang
Za 13 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend