Društvo

Građani javljaju da je poplavljen park, u Mediani kažu da ne vide kakve veze imaju sa javnim zelenim površinama

Foto: čitalac
Građani javljaju da se voda sa zelene površine u Svetosavskom parku izliva na ulicu. U Vodovodu kažu da nema kvara na mreži, te da su javne zelene površine u nadležnosti JKP Mediane. Međutim u ovom komunalnom preduzeću su nam kazali da ne vide kako je to u njihovoj nadležnosti.

„Zelena površina pliva u vodi, bara se sve više širi i poprima oblik manjeg jezera. Izgleda da je pukla neka cev. Voda je svuda i ovo bi neko trebalo da reši“, napisao nam je čitalac koji je poslao fotografije.

Foto: čitalac

Kako javlja naš čitalac, voda se ne zadržava tu, već se u potocima sliva niz ulicu. Građani kažu da voda očigledno od nekuda otiče i da je verovatno u pitanju kvar, te da je važno sanirati ga da ne bi došlo do poplave.

U JKP „Naissus“ su nam kazali da nije registrovan kvar na mreži i da nije reč o cevi koja je pukla, te da problem nije u njihovoj nadležnosti, a zatim nas uputili na JPK „Mediana“ koja brine o javnim  zelenim površinama.

U ovom preduzeću kažu da ne vide kakve veze bi poplavljena zelena javna površina imala sa njima, iako se komunalno preduzeće stara o zelenilu, kao i o održavanju i zalivanju istog.

Građani koji su se zatekli u parku kažu da je možda reč o prskalici koja se pokvarila, a tome u prilog govori i fotografija koju su nam poslali, a na kojoj se vidi čovek u uniformi, verovatno radnik kako nešto radi na mestu koje su građani označili kao kritično.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Tunel
Za 0 minuta

Volim Sax

Tunel
Galija
Za 7 minuta

Burna Pijana Noc

Galija
Peter Gabriel
Za 11 minut

Sledge Hammer

Peter Gabriel
Paul Mccartney
Za 16 minuta

Live And Let Die

Paul Mccartney
Kovacs
Za 19 minuta

Love Parasite

Kovacs

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend