Društvo

Građani upozoravaju na udarnu rupu u ulici Ćirila i Metodija, iz Direkcije kažu biće sanirana “danas, sutra”

Na raskrnici ulica Ćirila i Metodija, Zelengorske i Prvomajske pre nekoliko dana otvorila se rupa, i to samo par sati nakon asfaltiranja. Građani ističu da je opasna za prolaznike i vozila, i da sem toga što je obeležena niko ništa nije preduzeo po pitanju njenog saniranja. U Direkciji za izgradnju Grada su nam kazali da su upoznati sa tim i da će problem rešiti "danas-sutra".

Svega par sati nakon što su radnici presvukli deo raskrsnice Ćirila i Metodija, Zelengorske i Prvomajske, na sveže saniranom delu kolovoza, pojavila se rupa. Od tada je prošlo već nekoliko dana, a ona nije sanirana, već samo obeležena.

“Pre par danas su alfaltirali deo ulice, rupa je nastala istog popodneva. Bolje da su ostavili tako kako je bilo, da nisu radili ništa, jer je sada mnogo gore”, ističe  sugrađanka koja živi u ovoj ulici. “Pitam se čime rade i kakvog je kvaliteta materijal kada se alfalt urušio istog dana, ističe i dodaje da je rupa rizična kako za vozače, tako i za prolaznike. “Radije bih da nemam ulicu, nego da se neko povredi. Ako već žele da uštede na asfaltu i nije im stalo do bezbednosti građana – nemoj ni da rade.”

Kako nam je kazala, građani su sami rupu obeležili gajbom i granom, jer rizična je i za prolaznike i za vozače. “Sada je obeležna znakom, ali ako vetar malo jače bude duvao, pašće znak, a neko će da se povredi”, revoltirana je ona.

Sugrađanin kog smo sreli kaže da nije iznenađen što se asfalt urušio i da to nije ni prvi, a svakako neće biti ni poslednji put”. Ulice su nam neasfaltirane, pune su rupa, a kada ih i presvuku i zakrpe to ne potraje dugo”, ističe.Dodaje u šali da bi neko trebalo da obavesti Urbanu Gerilu da imamo novu udarnu rupu u Nišu pa da posade cveće, jer se u ovom gradu jedino tako problemi shvataju ozbiljno.

Kontaktirali smo Direkciju za izgradnjju Grada i dobili odgovor od direktora, Nebojše Lovića, da će rupa biti “sanirana danas, sutra”. Da li se to i dogoditi kao i koliko će novi asfalt potrajati videćemo u danima koji slede.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Matt Bianco
Za 1 minut

Don't Blame It On That Girl

Matt Bianco
Jovanotti
Za 5 minuta

Muoviti Muoviti

Jovanotti
Prince
Za 9 minuta

I Wanna Be Your Lover

Prince
Vaya Con Dios
Za 12 minuta

Forever Blue

Vaya Con Dios
Whitney Houston
Za 15 minuta

Didn't We Almost Have it All

Whitney Houston

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend