Društvo

Humanitarna akcija za pomoć ugroženim porodicama na Staroj planini

foto: Kreativno pero
Kako bi pomogli ugroženim porodicama na Staroj planini iz udruženja VOS Kreativno pero pokrenuli su humanitarnu akciju prikupljanja prehrambenih namirnica. Pozvani su svi zainteresovani da učestvuju, a akcija traje do 24. septembra.

VOS “Kreativno pero” još jednom organizuje veliku humanitarnu akciju prikupljanja dugotrajnih životnih namirnica, konzerviranih proizvoda, kao i sredstava za ličnu higijenu i to kao nastavak podrške projektu “Kolevka za Staru planinu”, organizovanog pod pokroviteljstvom Humanitarne organizacije “Kolevka”, sa namerom da se pomognu socijalno ugrožene porodice Stare planine.

Akciji se priključila i Humanitarna organizacija “Nađi Raula” iz Niša, tako da se priča o dobročinstvu širi Srbijom.

“Sa željom da zajedno širimo misiju humanosti, pozivamo vas da učestvujete u ovoj akciji i donacije dostavite u prostorije VOS Kreativno pero u periodu od 20. 9 do 24. 9. 2021. godine, na adresama Tolstojeva 58 ili Čakorska 3. Za ljude dobre volje iz Niša, donacije je moguće ostaviti u prostorijama Humanitarne organizacije “Nađi Raula” na adresi Mirisnih vrba br.8”,  poručili su iz VOS “Kreativno pero”.

Podsetimo, ova akcija je samo nastavak pomoći projektu “Kolevka za Staru planinu”. Učenici iste škole su tokom Usrkšnjih praznika organizovali i humanitarnu onlajn aukciju Uskršnjih jaja, a godinama unazad organizuju i veliku humanitarnu akciju “Svi smo mi Deda Mraz”, u sklopu koje je par puta u saradnji sa organizacijom “Nađi Raula” pomagala i Grad Niš.

Nakon završetka akcije u planu je da prikupljeni paketi budu distribuirani humanitarnoj organizaciji “Kolevka”, nakon čega će biti usmereni ka onim porodicama kojima je pomoć najpotrebnija.

“Pozivamo sve ljude velikog srca i dobre volje da nam se pridruže i učestvuju u predstojećoj akciji, jer zajedno možemo više” – poručili su iz VOS “Kreativno pero”.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 52 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 49 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 46 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 41 minut

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend