Društvo Sport

Humanitarna rolerijada u Tvrđavi – da Janino srce nastavi da kuca

Humanitarna rolerijada na kojoj će se prikupljati novac za lečenje Nišlijke Jane Petrović, održaće se u nedelju 24. septembra u periodu od 12 do 18 č. u Tvrđavi.

Rolerijadu organizuje Ski kluba „Niš“, a takmičenje se odvija u tri segmenta. Svi oni koji žele da pokažu svoje umeće u vožnji rolera mogu da uzmu učešća u trci koja će početi od 13 sati. Takmičenje će se odvijati po starosnim kategorijama do 6, 8, 12, 14 i od 15 i više godina.

Dva sata kasnije održaće se revijai trening- Slalom na rolerima, gde će posetioci i sami moći da se oprobaju u vožnji. “Alpski Roller ski kao jedan od načina kako skijaši ostaju u formi i tokom letnje sezone, biće održan na nizbrdici odmah iznad letnje pozornice! Ovde će i svi posetioci imati priliku da probaju SKI simulator i saznaju nešto više o samom skijaškom sportu!”, navode organizatori.

Organizatori događaja pripremili su i Revijalni trening Skateboard udruženja od 14 do 18 sati. Ljubitelji skateboarding-a, ali i svi oni koji žele sa saznaju više o ovom sad već olimpijskom sportu mogu da saznaju sve što ih zanima, ali se i sami oprobaju u vožnji.

Sedamnaestogodišnjoj  Jani Petrović uspostavljena je  dijagnoza Tetralogija Fallot sa kojom se bori dugo i do sada je imala dve operacije. Da bi njeno srce nastavilo da kuca potrebna i treća operacija koja će se obaviti u Turskoj, te je neophodno sakupiti novac.

Jani možemo pomoći slanjem SMS poruke sadržine 189 na 3800, kao i i uplatom na dinarski 160-6000001718039-27 ili devizni račun 160-6000001718983-08.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Jake Bugg
Pre 10 minuta

Rabbit Hole

Jake Bugg
Jc Stewart
Pre 7 minuta

Don't Say You Love Me

Jc Stewart
Rina Sawayama
Pre 4 minuta

Frankenstein

Rina Sawayama
Elle King, Miranda Lambert
On Air!

Drunk (And I Don't Wanna Go Home)

Elle King, Miranda Lambert

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend