Društvo

Humanitarna žurka za Todora Stojanovića

Foto: Budi human
Humanitarna svirka za našeg malog sugrađanina Todora Stojanovića iz Niša biće organizovana u sredu 15. juna od 18 sati u prostorijama Etno restorana "Koliba" (Presvete Bogorodice BB).
Foto: Etno restoran Koliba

„Za najbolju žurku u gradu biće zadužen Barum bend. Dođite i pozovite prijatelje, da uz odličnu muziku, super energiju pomognemo Todiju“, navode u pozivu organizatori.

Oni koji nisu u mogućnosti da dođu na humanitranu žurku, mališanu mogu pomoći i  slanjem   1277 i na 3030 kao i uplatom na  160-6000001381821-75 ili 

Todor Stojanović, jednogodišnja beba iz Niša, sa više ustanovljenih dijagnoza, trenutno je neurološki u stanju izmenjene svesti, uspavan.Za lečenje u Turskoj, gde se trenutno nalazi mališan, zbog detaljnih dijagnostičkih ispitivanja, potrebno je obezbediti još 8 miliona dinara, a novac je neophodno sakupiti što pre.

Podsećamo, humane Nišlije su početkom juna meseca organizovale veliku akciju razmene igračaka u dvorištu OŠ „Dušan Radović“ u Duvaništi u okviru koje su sakupljana sredstva za lečenje malog Todora. Akcija je okupila veliki broj roditelja sa decom, komšija i sugrađana, a sakupljeno je blizu 48.000 dinara.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Jamala
Za 3 minuta

1944

Jamala
Jimmy Nail
Za 6 minuta

Love Don't Live Here Anymore

Jimmy Nail
Kylie Auldist
Za 10 minuta

No Use

Kylie Auldist
Blackstreet
Za 13 minuta

No Diggity

Blackstreet
E Play
Za 18 minuta

Aut

E Play

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend