Društvo

Humanitarna žurka za Todora Stojanovića

Foto: Budi human
Humanitarna svirka za našeg malog sugrađanina Todora Stojanovića iz Niša biće organizovana u sredu 15. juna od 18 sati u prostorijama Etno restorana "Koliba" (Presvete Bogorodice BB).
Foto: Etno restoran Koliba

“Za najbolju žurku u gradu biće zadužen Barum bend. Dođite i pozovite prijatelje, da uz odličnu muziku, super energiju pomognemo Todiju”, navode u pozivu organizatori.

Oni koji nisu u mogućnosti da dođu na humanitranu žurku, mališanu mogu pomoći i  slanjem   1277 i na 3030 kao i uplatom na  160-6000001381821-75 ili 

Todor Stojanović, jednogodišnja beba iz Niša, sa više ustanovljenih dijagnoza, trenutno je neurološki u stanju izmenjene svesti, uspavan.Za lečenje u Turskoj, gde se trenutno nalazi mališan, zbog detaljnih dijagnostičkih ispitivanja, potrebno je obezbediti još 8 miliona dinara, a novac je neophodno sakupiti što pre.

Podsećamo, humane Nišlije su početkom juna meseca organizovale veliku akciju razmene igračaka u dvorištu OŠ “Dušan Radović” u Duvaništi u okviru koje su sakupljana sredstva za lečenje malog Todora. Akcija je okupila veliki broj roditelja sa decom, komšija i sugrađana, a sakupljeno je blizu 48.000 dinara.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 7 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 4 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za -0 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 56 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend