Društvo

Humanitarni koncert za štićenike Doma „Duško Radović“ u subotu u Oficirskom domu

U susret novogodišnjim praznicima Udruženje Porodična filharmonija organizuje humanitarni koncert na kome će se prikupljati sredstva za štićenike Doma "Duško Radović". Koncert je zakazan za subotu 9. decembar u 18:30č u Oficirskom domu.

Program koncerta je pažljivo osmišljen, jer su, kako kažu organizatori, niškoj publici želeli da pruže kompletan umetnički doživaljaj i istovremeno je podstaknu na dobra dela.

„Dobro nam došli da uživamo u prelepom programu i u novogodišnjem darivanju jer naše je samo ono što drugima damo. Podržimo umetnost jer umetnost je lek za društvo i najbolji alat za razvijanje empatije“, poručuju iz Porodične Filharmonije.

Na koncrtru će se predstaviti Hor OŠ „Stefan Nemanja“, mlada violinistkinja Emilija Anastasijević, kao i dečak raskošnog glasa Jakov Mladenović iz Udruženja „Dan“. Talenat će pokazati i učenice petog razreda Nađa Radenković i Mina Gušić koje će izvesti muzičku tačku iz filma Hari Poter, dok će Dorotea Milošević, učenica sedmog razreda izvesti numeru „Daire“ grupe Smak.

Publika će takođe uživati i u scenskim igrama koje izvode plesači  iz Teatro Dance studija, kao i u muzičkoj tački koju je pripremio Centar Pejić.  Organizatori nisu zaboravili ni najmlađe posetioce koji će moći da se druže i slikaju sa animatorima Klovnić Zizi.

Ulaznic na koncert se neće naplaćivati, ali će posetioci biti u prilici da ostave dobrovoljni prilog u skladu sa svojim mogućnostima i mališanima iz Doma Duško radović praznike učine lepšim.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Keni Nije Mrtav
Za 2 minuta

Savrsen Greh

Keni Nije Mrtav
Almost Monday
Za 4 minuta

Cool Enough

Almost Monday
Sarah Jane Morris
Za 7 minuta

Cry

Sarah Jane Morris
Lou Rawls
Za 11 minut

You Can't Go Home

Lou Rawls
Grace Potter And the Nocturnals
Za 16 minuta

Paris (Ooh La La)

Grace Potter And the Nocturnals

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend