Društvo

I Zlatan Ibrahimović dao dres za malog Gavrila

Foto: Mozart Sport
Borbi za život malog Gavrila koji boluje od spinalne mišićne atrofije priključio se i fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović. On je na licitaciju poslao svoj dres sa potpisom, a početna cena je 500.000 dinara.

Kako novac za osmomesečnog dečaka Gavrila još nije sakupljen, humanitarnoj akciji priključio se i čuveni fudbaler i napadač Milana, a dres Ibrahimovića biće dostupan za licitiranje do 28. maja.

“Na humanitarnoj aukciji za lečenje malog Gavrila Đurđevića nalazi se lični dres Zlatana Ibrahimovića koji je on svojeručno potpisao sa napomenom “ZA GAVRILA” kako bi dao podršku akciji sakupljanja preko 2 miliona evra za lečenje Gavrila od spinalne mišićne atrofije”, kažu iz Mozzart-a.

Kapitenska traka Kristijana Ronalda prodata je nedavno za 7,5 miliona dinara, a iz Mozzart-a su obezbedili dresove najslavnijih fudbalera današnjice.

“Nakon velike pažnje javnosti koju je izazvala kapitenska traka Kristijana Ronalda koju je otkupila kompanija MozzartBet za 7,5 miliona dinara, ova kompanija je putem svojih kontakata obezbedila dresove najvećih fudbalskih zvezda, sa posebnom posvetom za Gavrila”, dodaju.

Pozivaju sve koji su u mogućnosti da nastave lanac humanost time što će ostaviti  svoje ponude za dres Zlatana Ibrahimovića koji će biti uručen pobedniku aukcije nakon završene aukcije i dokaza o uplati izlicitirane sume na račun za lečenje Gavrila Đurđevića.

Podsetimo, Gavrilo Đorđević iz Kragujevaca boluje od spinalne mišićne atrofije i za njegovo lečenje je potrebno još oko 700.000 evra za terapiju koja košta 2,5 miliona evra.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853 IBAN: RS35160600000084402853 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Iz kompanije napominju da će ukloniti sve ponude koje nisu ozbiljne.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 6 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 3 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 59 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 55 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend