Društvo

Info sesija u Balkanskoj povodom LFN konkursa

Galerija Mezanin u Balksanskoj ulici Foto: City Smart arhiva
Građani koji žele da doprinesu promenama u lokalnoj zajednici, a još uvek nisu sigurni kako da uobliče ideju ili konkurišu za sredstva neophodna za realizaciju mogu da dođu na info sesiju koju organizuje Lokalna fondacija povodom trećeg konkursa. Info sesija se održava u utorak 24. maja od 18 sati Balkanskoj ulici.

Info sesija je namenjena svim građanima koji žele da konkretizuju svoju ideju i konkurišu, ali imaju nedoumice ili pitanja.

“Tim LFN će ovom prilikom još jednom pojasniti način konkurisanja, detaljno predstaviti oblasti koje podržava, objasniti kriterijume ocenjivanja i istaći najvažnije smernice, nakon čega će prisutni imati vremena da postave pitanja”, navode organizatori.

Događaj će simbolično biti organizovan u Balkanskoj  na prostoru prve ulične Galerije Mezanin, koja je realizovana u okviru jednog od konkursa LFN. Poziv je otvoren za sve i nije potrebno prethodno prijavljivanje.

Podsećamo, konkurs LFN je otvoren do 31. maja, a dostupno je ukupno 18.000 evra za realizaciju ideja formalnih i neformalnih grupa građana.

Na prethodna dva konkursa koja su realizovana u 2021. godini, LFN je već podržala 15 ideja formalnih i neformalnih grupa građana.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 40 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 37 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 34 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 29 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend