Društvo

Knjiga pesama i dva albuma sa potpisom Nikole Vranjkovića na licitaciji LFN

Foto: LFN
Knjiga pesama i albumi "Bremeplov“i "Veronautika", sa potpisom muzičara Nikole Vranjkovića predmet su nove licitacije koju organizuje Lokalna fondacija. Početna cena je 3.000 dinara, a nadmetanje traje do nedelje 14. avgusta u 17 sati.

Ljubitelji dobre muzike, ali i poezije, kolekcionari i svi oni koji žele da imaju potpisani primerak albuma i zbirke pesama Nikole Vranjkovića mogu da se nadmeću za ove predmete.

“Pred vama su potpisana cd izdanja i knjiga Nikola Vranjkovića, poznatog i izuzetno uspešnog muzičara. Za ljubitelje njegovog stvaralaštva, ali i za sve ljude koji žele da daju podršku i donaciju lokalnoj zajednici, dostupni su knjiga pesama i album ꜥBremeplov ꜥkao i album ꜥVeronautikaꜥ” , navode iz Lokalne fondacije.

Licitacija je otvorena do nedelje 14. agvusta u 17 sati, a licitacija se odvija javno u komentarima Fejsbuk objave Lokalne fondacije uz vidjivo ime i prezime učenika. Podsećaju da je minimalan iznos za koji se može “podizati” ponuda 500 dinara.

Podsetimo, Lokalna fondacija kroz licitacije, donacije pojedinaca, društveno odgovornih kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. Do sada je podršku na tri javna konkursa dobilo ukupno 29 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 58 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 54 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 51 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 46 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend