Društvo

Kutak za druženje i zajedničke aktivnosti komšija u naselju Delijski vis

Foto: radne akcije Delijski vis
Članovi Udruženja "Radnje akcije Delijski vis" napravili su kutak u kome će stanari ovog naselja provoditi sobodno vreme i družiti se. Mikro kutak nikao je između zgrada, a u okviru njega postavljeni su sto i stolice, sto za stoni tenis pa čak i mini roštilj.

Iz Udruženja navode da je radna akcija trajala deset dana, ali za umor ne mare jer su kako kažu uložili puno smeha, druženja i pozitivne energije u uređenje kutka u kome će uživati sve komšije.

“Između stambenih zgrada našeg predivnog naselja podigli krov, a ispod krova smestili sto za stoni tenis, sto i klupice, žardinjere i kante za smeće. Pored toga, za sve ljubitele roštilja postavili smo mali roštilj, tako da se nadamo da će pored prolećnih mirisa našim naseljem mirisati ćumur i ukusni ćevapčići”, kažu iz Udruženja.

Građanima poručuju da čuvaju svoj kutak, svoje naselje i svoj grad. “Čuvajte svoje naselje, svoj grad i svoj mali kutak sreće, sigurno postoji, a ako ipak mislite da ne postoji, ne očajavajte već zavirite iza ugla, tu je, samo trebaš biti dovoljno hrabar da ga prigrliš”, navode iz Udruženja.

Projekat pod nazivom “Mesto za sve” sproveden je pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 50 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 47 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 43 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 39 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend