Društvo

Lokalna fondacija Niš organizovala „Olimpijsku licitaciju“

Zorana Arunović, Foto: Lokalna fondacija Niš
Dok navijamo za sve naše sportiste na Olimpijskim, Lokalna fondacija Niš (LFN) je spremila serijal „Olimpijskih licitacija“.

Kako navode iz LNF u ponudi biti oprema srpskih sportista koji učestvuju ove godine na Olimpijadi u Japanu. Za prvu licitaciju spremna je majica Zorane Arunović, reprezentativke Srbije u streljaštvu.

Zorana Arunović je prva sportistkinja iz Srbije sa izborenom normom za Tokio. Ona je još u septembru 2018. obezbedila plasman nakon što je osvojila srebnu medalju vazdušnim pištoljem na Svetskom prvenstvu u Južnoj Кoreji.

“Tokom boravka u Nišu ove godine Zorana je pružila podršku LFN i potpisala svoju majicu iz Streljačkog kluba „Olimpik 011“ čiji je član. Licitacija za majicu je otvorena do 27. jula u 12 sati, a ponude se daju isključivo na fejsbuk stranici LFN. Početna cena je 1.500 dinara. Nakon ove licitacije, u ponudi će biti i oprema drugih sportista koji predstavljaju Srbiju na Olimpijskim igrama“, poručuju iz Lokalne fondacije Niš.

Oni ističu da će sredstva prikupljena na ovim licitacijama, na drugim aktivnostima LFN, kao i kroz donacije pojedinaca i kompanija biti duplirana od strane Trag fondacije i vraćena lokalnoj zajednici kroz podršku najboljim idejama formalnih i neformalnih grupa građana u Nišu.

“Zorana Arunović ove godine nastupa po treći put na Olimpijskim igrama, posle Londona 2012. godine i Rija 2016. Jedna je od najvećih uzdanica streljačkog tima Srbije i spada u red najiskusnijih i najuspešnijih takmičara celog olimpijskog tima naše zemlje. U karijeri je više puta osvajala titule evropske i svetske šampionke, zabeležila vrhunske rezultate i osvojila pregršt medalja sa najvećih svetskih takmičenja. U bogatoj kolekciji medalja nedostaje još samo neko odličje sa najveće smotre svetskog sporta, a mi iskreno i svim srcem navijamo da ta medalja stigne ove godine u glavnom gradu Japana“, ističu u LFN.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 34 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 30 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 27 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 23 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend