Društvo

Mladi iz Brzog Broda organizuju humanitarnu žurku za porodicu Cvetković

Foto: arhiva
Humanitarna žurka za pomoć sedmočlanoj porodici Cvetković iz Brzog Broda održaće se u subotu 5. februara u prostorijama Music box bara sa početkom u 18h. Ulaznica je dobrovoljni prilog.

„Tražio sam način da pomognem porodici Cvetković koja živi u mom komšiluku i zajedno sa prijateljima došao na ideju da organizujemo žurku humanitarnog karaktera“, kaže Mihailo Nešić jedan od humanih momaka iz Brzog Broda, organizator.

Mihailo kaže da su želeli da daju svoj doprinos i bar malo olakšaju život svojim susedima, te poziva sve ljubitelje elektronskog zvuka, ali i ljude velikog srca da dođu u subotu i sedmočlanoj porodici pruže nadu u bolje sutra.

„Za žurku vlada veliko interesovanje Nišlija. Napravili smo nekoliko rezervacija, a tek smo na početku nedelje“, kaže sagovornik i dodaje da će se za dobru atmosferu pobrinuti niški di džejevi, među kojima je i on sam.

Ulaznice se neće naplaćivati, a karta je dobrovoljni prilog. Žurka se organizuje uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Broj mesta je organičen, te je neophodna rezervacija (broj za rezervacije: 063/ 155 28 33). Takođe posle 20h u objekat je moguće ući uz digitalni zeleni sertifikat.

Priča ove porodice razgalila je srca mnogih humanitaraca, koji su se organizovali i pomogli na različite načine. Nakon što je njihova priča dospela u etar, javili su se humanitarci iz cele Srbije, pa čak i iz Amerike sa željom da  Cvetkovićima omoguće dostojanstven život.

Početkom narednog meseca počinje renoviranje kuće, za šta će se postarala Fondacija „Pokreni život“, a javili su se i ljudi koji žele da otplate dugove porodice.

Takođe, primer dobrote pokazali su i mladi iz Brzog Broda koji su se samoinicijativno organizovali i pružili nesebičnu pomoć baki i njenim unucima.

Podsetimo porodica Cvetković koju čine baka Dušanka i njeno šestoro unučadi, izdražavaju se od  penzije koja iznosi 15.000 dinara i tuđe nege od 20.000 dinara.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Superbus
Za 1 minut

Radio Song

Superbus
Quireboys
Za 3 minuta

7 O'clock

Quireboys
Darren Hayes
Za 7 minuta

Insatiable

Darren Hayes
Shakespears Sister
Za 11 minut

Hallo

Shakespears Sister
Rick Astley
Za 15 minuta

Cry For Help

Rick Astley

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend