Društvo

Na dočeku bi mogla da zapeva i folk pevačica Milica Pavlović

Za doček Nove godine na centralnom gradskom trgu bi pored Zorice Brunclik i Alena Ademovića, trebalo da nastupi i Milica Pavlović, najavila je gradonačelnica Dragana Sotiorovski. Kako je novinarima kazala gradonačlnica, Nišlije nastup pevača neće koštati ništa jer su sredstva obezbedili donatori koji žele da ostanu anonimni.

“Donatori će platiti koncert Nišu, donatori će završiti sve. Da li oni plaćaju u novcu ili nekoj kompenzaciji, nas to ne zanima. Nas zanima da će Niš biti grad koji će ove godine imati organizovan doček, da će na trgu pevati Zorica Brunclik, Alen Ademović i verovatno Milica Pavlović, to je ono što sam dobila kao najnoviju informaciju”, kazala je Sotirvski.

Na insistiranje novinara da saznaju ko je misteriozni donator gradonačelnica odgovara da oni žele da ostanu anonimni, iz njima znanih razloga, te će ona ispoštovati njihovu želju i neće otkriti identitet.

Iako je ime donatora koji su Nišlijama velikodušno obezbedeli doček na trgu i dalje tajna, Sotirovski je novinarima kazala ko je platio novu  jelku na Trgu.  Novogodišnja jelka, koja je prema ranijim najavama trebalo da stigne do Srpske Nove godine, ali je poranila, platio je Klub privrednika Niša.

“Sva sreća pa su na carini to vrlo brzo završili. Jelka je stigla i stići će za 31. decembar, nama preostaje sada samo da je ukrasimo i zaštitimo od krađe, jer sve one jelkice koje su donatori poput velikih kompanija stavljali, nažalost, više nisu u stanju kao što su bile prvoga dana”, kazala je Sotiorvski.

Podsetimo Sotiorvski je pre dve nedelje otkrila imena pevača koji će pevati na Trgu za doček.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 5 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
On Air!

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Za 1 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Za 5 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
Za 9 minuta

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend