Društvo

Na licitaciji dres reprezentacije Srbije sa potpisom boksera Roja Džonsa juniora

Fot: Lokalna Fondacija Niš
Dres bokserske reprezentacije Srbije, sa potpisom svetskog šampiona Roja Džonsa juniora, ambasadora Svetskog prvenstva u boksu, predmet je licitacije Lokalne Fondacije Niš. Početna cena je 3.000 dinara, a licitacija traje od subote 6. novembra u 16h.

„Sada je pred vama dres bokserske reprezentacije Srbije , koji je potpisao gost Srbije, čuveni bokser i svetski šampion Roj Džons junior, ambasador aktuelnog Svetskog prvenstva!“, piše na Fejbuks stranici Lokalne Fondacije.

Početna cena je 3.000 dinara, a u čije ruke je otišao dres znaćemo po završetku Svetskog prvenstva u  boksu u subotu.

Ponude za potpisani dres bokserske reprezentacije se daju javno u komentarima objave na fb stranici Lokalne Fondacije, sa ličnih profila uz jasno vidljivo ime i prezime učesnika. Minimalan iznos za koji se može „podizati“ ponuda je po 500 dinara, napominju organizatori.

Foto: LFN

Roj Džons junior je svetski šampion u boksu koji je tokom karijere osvajao titule u sve četiri težinske kategorije, uključujući titule u srednjoj, super srednjoj, poluteškoj i teškoj kategoriji.

Jedini je bokser u istoriji koji je započeo profesionalnu karijeru u lakoj srednjoj kategoriji, a zatim stigao do titule prvaka u teškoj kategoriji.

Kao amater predstavljao je Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine i osvojio srebrnu medalju.

Svetsko prvenstvo u boksu održava se u Beogradu u periodu od 24. oktobra do 6. novembra. Na prvenstvu učestvuje 650 takmičara iz 103 zemlje.

Podsetimo Lokalna Fondacija Niš kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana na teritoriji pet gradskih opština u Nišu. Kompletan iznos koji LFN prikupi duplira Trag fondacija.

U ovoj godini je podršku LFN dobilo već sedam inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, među kojima i prva ulična galerija u Balkanskoj ulici, a na drugom konkursu raspisanom ove jeseni podržano je još sedam ideja koje će biti realizovane u naredom periodu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Alphaville
Za 0 minuta

Forever Young

Alphaville
Grace Jones
Za 3 minuta

Unlimited Capacity For Love

Grace Jones
Rolling Stones
Za 8 minuta

Whole Wide World

Rolling Stones
Romy
Za 12 minuta

Enjoy Your Life

Romy
Phoebe Green
Za 15 minuta

So Grown Up

Phoebe Green

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend