Društvo

Nemanji Radojkoviću iz Niške Banje potrebna je naša pomoć da pobedi opaku bolest

Foto: Budi human
Dvadesetšestogodišnji Nemanja Radojković iz Niške Banje boluje od tumora na mozgu i potrebna mu je naša pomoć da pobedi opaku bolest. Za lečenje mu nedostaje blizu 3 miliona dinara, a novac je potrebno sakupiti što pre kako bi dobio adekvatnu terapiju u inostranstvu.

Kako se navodi na sajtu Fondacije “Budi human” Nemanji je prošle godine u januaru otkriven najagresivniji maligni tumor (glioblastom) koji je u istom mesecu uspešno operisan u Nišu. Nakon zavidnog oporavka, tumor se u junu ove godine vratio na drugom mestu (takođe na mozgu),  veći i progresivniji.

Mladić nema vremena i neophodno je da se sa lečenjem u inostranstvu započne što pre kao bi se spasao jedan mladi život. “Jedna klinika u Turskoj dala je pozitivan odgovor da se ovaj tumor može tretirati kod njih, putem zračenja.  Kako bi Nemanja pobedio opaku bolest potrebno je da mu svi pomognemo svojim donacijama jer mora hitno da nastavi lečenje”, navodi se na sajtu Fondacije.

Nemanji je za lečenje potrebno blizu tri miliona dinara, a možemo mu pomoći slanjem SMS poruke sadržine 1297 na 3030 kao u uplatom na dinarski 160-6000001421475-35 ili devozmi račun 160-6000001422058-32.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 37 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 33 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 30 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 25 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend