Društvo

Niški bajkeri prikupljaju paketiće za mališane koji se leče na onkologiji

Bajkeri iz kluba “Road Guardian” pozivaju Nišlije da se priključe akciji "Paketić za naše heroje" i mališanima koji se nalaze na lečenju u Dečijoj hemato-onkološkoj klinici ulepšaju praznike. Akcija prikupljanja paketića traje do kraja decembra.

“Kao svake godine, bajkeri će uveseliti novogodišnjIm poklonima Dečiju Hematoonkologiju. Molila bih sugrađane da mi donose igračke, lutkice, pižamice, čarapice, plastelin, knjige sa nalepnicama, novogodišnje ukrase, mekano ćebence”, poziva Marina Adamović, dobrotvorka.

Humane Nišlije svoje darove mogu da ostave u “Banci dobročinstva”, u Obrenovićevoj ulici, u MC Road Guardian u Nišavskoj 18, a akcija traje do kraja decembra. Čjudi velikog srca koji nisu uz našeg grada, a žele da ulepšaju praznike mališanima mogu poslati svoje darove na adresu: Ana Kostujić Vještica, Jovana Skerlića 20a/42, 18000 Niš.

Iako je korona promenila naše navike, bajkeri nisu odustali od svoje humane misije jer mališani koji leže na Dečjoj klinici računaju na njih. Zato će bajkeri obučeni u kostim Deda Mraza i ove godine pozdraviti bolesne mališane iz dvorišta Klinike i poželeti im srećne praznike, ne bi im makar na kratko ulepšati dane provedene na lečenju.

Podsetimo već nekoliko godina unazad članovi moto-kluba “Road Guardian” pred novogodišnje i božićne praznike organizuju humanitarne akcije kako mališanima koji se bore sa opakom bolešću pokazali da misle na njih.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 18 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 15 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 11 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 7 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend