Društvo

Niški vatrogasci koji su gasili požar u Grčkoj dobili besplatno letovanje u znak zahvalnosti

Foto: Fejsbuk stranica Dragana Sotirovski
Niški vatrogasci koji su letos učestvovali u gašenju požara na grčkom ostvru Evija, moći će besplatno da letuju u ovoj zemlji. Naime vatrogascima je stigao poziv iz primorske regije Volvi u znak zahvalnosti za pomoć koji su pružili Grcima.

Vatrogasci koji su gasili požar u Grčkoj moći će sa svojim porodicama besplatno da borave naredne godine u gradovima regije Volvi sa kojom Grad Niš i Nišavski okrug poslednje tri godine imaju odličnu saradnju, navode iz Grada.

Kako se navodi Regija Volvi poslala je Gradu Nišu zvaničan poziv da vatrogasci i njihove porodice besplatno borave 2022. godine u njihovim primorskim letovalištima.

Podsetimo, vatrogasci iz Niša su na ostrvu Evija boravili šest dana, gde su pomagali u gašenju požara. U gašenju požara pomogla su i  14 pripadnika Helikopterske jedinice MUP-a sa 3 helikoptera.

U znak zahvalnosti meštani jednog sela koje su odbranili od požara na Eviji srpskim vatrogascima su poklonili ikonu sa posvetom iz tamošnje crkve i plaketu, a u Nišu  im je po povratku organizovan doček.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Supremes
Za 0 minuta

You Keep Me Hangin' on

Supremes
Aerosmith
Za 3 minuta

Crazy

Aerosmith
Phil Collins
Za 7 minuta

Hang in Love Enough

Phil Collins
Arrows
Za 11 minut

I Love Rock N Roll

Arrows
Bryan Ferry
Za 14 minuta

The Space Between

Bryan Ferry

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend