Društvo

Niški vatrogasci koji su gasili požar u Grčkoj dobili besplatno letovanje u znak zahvalnosti

Foto: Fejsbuk stranica Dragana Sotirovski
Niški vatrogasci koji su letos učestvovali u gašenju požara na grčkom ostvru Evija, moći će besplatno da letuju u ovoj zemlji. Naime vatrogascima je stigao poziv iz primorske regije Volvi u znak zahvalnosti za pomoć koji su pružili Grcima.

Vatrogasci koji su gasili požar u Grčkoj moći će sa svojim porodicama besplatno da borave naredne godine u gradovima regije Volvi sa kojom Grad Niš i Nišavski okrug poslednje tri godine imaju odličnu saradnju, navode iz Grada.

Kako se navodi Regija Volvi poslala je Gradu Nišu zvaničan poziv da vatrogasci i njihove porodice besplatno borave 2022. godine u njihovim primorskim letovalištima.

Podsetimo, vatrogasci iz Niša su na ostrvu Evija boravili šest dana, gde su pomagali u gašenju požara. U gašenju požara pomogla su i  14 pripadnika Helikopterske jedinice MUP-a sa 3 helikoptera.

U znak zahvalnosti meštani jednog sela koje su odbranili od požara na Eviji srpskim vatrogascima su poklonili ikonu sa posvetom iz tamošnje crkve i plaketu, a u Nišu  im je po povratku organizovan doček.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 30 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 27 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 23 minuta

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 19 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend