Društvo

Nišlije organizuju humanitarni koncert za malog Todora

Foto: Budi human
Humanitrani koncert za četrnestomesečnog Todora Stojanovića održaće se u ponedeljak 5. decembra od 20 sati u sali Narodnog pozorišta. Na koncertu nastupaju: Vokalna grupa Кonstantin, Oliver Кatić, Fiesta bend i plesni klub Sving, a ulaznica je dobrovoljni prilog.

„Uz ovako divne umetnike, njihovu energiju, talenat, sam povod koji je humanitarnog karaktera ne postoji bolji način da zaplovimo u mesec novogodišnje čarolije“ navode organizatori.

Umesto karata za koncert, posetioci će moći da ostave dobrovoljan prilog u skladu sa svojim mogućnostima. „Svi posetioci će na ulazu moći da daju prilog i time pomognu malom Todoru ali i njegovoj porodici i zato apelujemo da BUDETE HUMANI i svojim gestom pomognete malom biću“, pozivaju organizatori.

Životna borba dečaka koji se nalazi u neurološkom stanju izmenjene svesti, uspavan, ujednila je Nišlije koje su u više navrata organizovali razne akcije kako bi sakupili novac za njegovo lečenje u inostranstvu. Međutim i pored brojnih analiza i ispitivanja uzrok njegovo stanja nije pronađen, a da bi se sa njima nastavilo neophodno je obezbediti velika novčana sredstva.

Todoru za nastavaka lečenja nedostaje još 20.811.300 dinara, a možemo mu pomoći i  slanjem   1277 i na 3030 kao i uplatom na  160-6000001381821-75 ili 

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Zombies
On Air!

Time of the Season

Zombies
Travis Tritt
Za 2 minuta

Burning Love

Travis Tritt
Fleetwood Mac
Za 5 minuta

Dreams

Fleetwood Mac
Steve Winwood
Za 9 minuta

Higher Love

Steve Winwood
Yu Grupa
Za 14 minuta

Odlazim

Yu Grupa

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend