Društvo

Nišliji Dušanu Diniću potrebna je naša pomoć da ozdravi

Foto: Budi human
Trinaestogodinji Dušan Dinić iz Niša boluje od tumora na malom mozgu. Lečenje iziskuje dosta novca te njegov otac moli sve ljude dobre volje da budu humani i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu dečaku da ozdravi.

Dušan je rođen 04.02.2008. godine u Nišu. Bio je zdravo dete, uživao je u igri i odrastanju sve do svoje 10 te-godine kada se zbog nesnosnog bola u glavi onesvestio. Hitno je transportovan za Niš u bolnicu gde je urađena detaljna dijagnostika i otkriven tumor na malom mozgu, piše se na sajtu fondacije Budi human.

Po dobijanju dijagnoze upućen je u Univerzitetski klinički centar Beograd gde je operisan, ali operacija nije dala rezultate. Dečak je potom operisan nekoliko puta, a zatim je upućen na terapiju zračenjem, ali se bolest nije povukla.

Prema rečima Tomislava Dinića, oca dečaka koji se brine o njemu poslednji rezultati magnetne rezonance ulivaju nadu, ali je put do ozdravljenja dug i skup.

Tomislav kaže da je zahvalan Fondaciji i svim ljudima velikog srca koji su nesebično pomažu dečaku i zamolio ih da to čine i dalje u skladu sa svojim mogućnostima, ne samo za Dušana već i svu drugu decu kojoj je potrebna pomoć da dobiju bitku za život.

Dušanu možemo pomoći slanjem SMS poruke sadržaja 1070 na 3030, uplatom na dinarski  160-6000001131348-35 ili  160600000113397317 , u E-doniraj  kao i preko

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Elvis Costello, the Imposters
Pre 8 minuta

Magnificent Hurt

Elvis Costello, the Imposters
Abba
Pre 4 minuta

Just a Notion

Abba
Red Hot Chili Peppers
Pre 1 minut

Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers
Killers, K.D. Lang
Pre 56 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang
Wolf Alice
On Air!

Beautifully Unconventional

Wolf Alice

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend