Društvo

Nišliji Dušanu Diniću potrebna je naša pomoć da ozdravi

Foto: Budi human
Trinaestogodinji Dušan Dinić iz Niša boluje od tumora na malom mozgu. Lečenje iziskuje dosta novca te njegov otac moli sve ljude dobre volje da budu humani i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu dečaku da ozdravi.

Dušan je rođen 04.02.2008. godine u Nišu. Bio je zdravo dete, uživao je u igri i odrastanju sve do svoje 10 te-godine kada se zbog nesnosnog bola u glavi onesvestio. Hitno je transportovan za Niš u bolnicu gde je urađena detaljna dijagnostika i otkriven tumor na malom mozgu, piše se na sajtu fondacije Budi human.

Po dobijanju dijagnoze upućen je u Univerzitetski klinički centar Beograd gde je operisan, ali operacija nije dala rezultate. Dečak je potom operisan nekoliko puta, a zatim je upućen na terapiju zračenjem, ali se bolest nije povukla.

Prema rečima Tomislava Dinića, oca dečaka koji se brine o njemu poslednji rezultati magnetne rezonance ulivaju nadu, ali je put do ozdravljenja dug i skup.

Tomislav kaže da je zahvalan Fondaciji i svim ljudima velikog srca koji su nesebično pomažu dečaku i zamolio ih da to čine i dalje u skladu sa svojim mogućnostima, ne samo za Dušana već i svu drugu decu kojoj je potrebna pomoć da dobiju bitku za život.

Dušanu možemo pomoći slanjem SMS poruke sadržaja 1070 na 3030, uplatom na dinarski  160-6000001131348-35 ili  160600000113397317 , u E-doniraj  kao i preko

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Michael Bolton
Za 3 minuta

When A Man Loves A Woman

Michael Bolton
Tina Turner
Za 7 minuta

Addicted to Love

Tina Turner
Emerson, Lake & Palmer
Za 12 minuta

C'est La Vie

Emerson, Lake & Palmer
Maureen Mcgovern
Za 16 minuta

The Morning After

Maureen Mcgovern
Electric Swing Circus
Za 18 minuta

Everybody Wants to Be a Cat

Electric Swing Circus

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend